Executive Assistant + v1.9.6d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Executive Assistant + v1.9.6d





Market Bilgileri:

Yönetici Asistanı (EA) hızlı bir şekilde gözden geçirmek için bir all-in-one arabirim sağlar:
+ E-posta: GMail, Google Apps, veya POP / IMAP hesapları herhangi bir kombinasyonu. Değişim çok desteklenen bir e-posta istemcisi kullanıyorsanız. Desteklenen istemcilerin listesi için aşağıya bakın.
+ Metin mesajları: yerli ve Google Voice, hem pop-up ve cevap seçenekleri dahil
+ Cevapsız çağrılar: dönüş app doğrudan çağırır
+ Takvim etkinlikleri (telefon tarafından desteklenen, Exchange ve Facebook dahil)
+ Görevleri: Astrid, Google Görevler Organizatör DGT GTD (w / Saf Widget eklentisi), Dato, Yapılacaklar Görev Yöneticisi veya TouchDown tarafından GTasks To Do Got
+ Google Reader
+ Twitter çizelgesi
+ Facebook haberleri
3 modlarından herhangi kullanın:
+ Kilit Ekranı: thru telefonu açma güçlük gitmeden şeyler her önizleme yapmak için bir kilit ekran yedeği olarak kullanın. Siz bilgileri kilit ekranında göstermek için güvenli olduğu seçin.
+ Karşılama Ekranı: Anında hemen telefon açıldıktan sonra. Desen Telefonunuzu kilitlemek değil mi? Bu modda tüm eşyalarını anında erişim için bir deneyin.
+ Ana Ekran Widget: 'her zaman açık' arayüzü, dilediğiniz her yerde. Sadece sayıları ile uygulama simgeleri gösteren bir önizleme alanı, veya bir tek satır, simgeleri yalnızca widget'ı içeren bir tam-widget'ini kullanın. Birçok boyuttan birini seçebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak tam bir widget için Sense-benzeri veya Cam tema kullanın.
Tam widget Android 3.0 ve üstü, ve gibi kaydırılabilir widget uzantısı, sürüm 2 destekleyen herhangi başlatıcısı için kaydırılabilir vardır: ADSL, Launcher +, Go ve Zeam (Pro değil Launcher bu sürüm 1 kullandığından beri).
Her modda: başlatma uygulamalar, cevapsız aramalar, arama sesli (veya isteğe bağlı olarak Google Voice, Görsel Sesli veya başka sesli uygulamayı başlatmak için seçin) dönün.
(Bu seçeneği verirseniz) kilidini açmadan, doğrudan Karşılama Ekranını veya Lock Screen gelen SMS mesajlarını yanıtlama.
Kilidi veya karşılama ekranı üzerindeki favori widget ve kısayollar barındırın.
Arka plan görüntüsü evinizin ekran duvar kağıdı (canlı duvar kağıtları da dahil olmak üzere) aynı olacaktır. Tüm modlarda metin görüntüler renk ve saydamlık özelleştirin. İsteğe sekmeler için özel simgeler seçin.
Desteklenen POP / IMAP istemcileri: Geliştirilmiş e-posta, K9 ve Kaiten Posta
Size veri bağlantısı üzerinden onları getirmek zorunda kalmadan, bunu yaparsanız, o zaman EA üzerindeki aygıt veritabanı doğrudan mesajları erişebilirsiniz, ancak EA POP / IMAP hesapları erişmek için desteklenen bir istemci kullanmanız gerekmez. Ayrıca, EA bir mesaj dokunarak ilgili uygulamayı yılında açacağız.
Eğer desteklenen e-posta istemcileri birini kullanmak istemiyorsanız, o zaman posta sunucusu (bunu kullanmaya karar verirseniz EA bunu sizin için kuracak) iletilerinizi almak için EA ücretsiz POP / IMAP eklenti kullanabilirsiniz.
Desteklenen Exchange istemcileri: NitroDesk tarafından TouchDown ve Quantum Solutions tarafından geliştirilmiş e-posta
EA Exchange e-posta önizleme istiyorsanız, en iyi seçenek TouchDown veya Gelişmiş e-posta ya da kullanmak için vardır. TouchDown Eğer kurumsal e-posta, takvim ve görevler için erişim veren bir özel Satım app. Gelişmiş e-posta POP / IMAP hesaplarının yanı Exchange hesapları destekleyen bir genel e-posta istemcisi. Bazı insanlar da K9 veya Kaiten kullanarak Exchange hesapları erişebilir. Bazı Exchange sunucuları da IMAP üzerinden erişim sağlar.
Biz de stok EMail & GMail uygulamaları desteklemek isterdim ama ne yazık ki, Google, şu anda 3. parti uygulamalar bu veritabanlarına erişmek için izin vermediğini unutmayın.



İndirme Linkleri





 
  • Beğen
Tepkiler: demoın
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt