Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.exe oldu herşey
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
.exe oldu herşey
arkadaşlar dosya yönetici de ki herşey in sonuna .exe geldi nasıl duzeltirim yardımlarınızı bekliyorum
_ardaa
Üye
Bilgisayarında virüs var önce onu temizle bence sonra telefonu depolama modunda pc ye bağla virüs bulaşmış dosyaları silsin, arada kurtaramayacakları olabilir dikkat et önemli bilgileri gitmesin.
mkryvz
Üye
_ardaa'ya katılıyorum
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
ben şuan ışteyim mobil den yapabileceğim birşeyler varmı hiç bir şey açılmıyor müzik film güvenlik görevlisi yim saat 23.00 kadar burda yim kafayı yerim
_ardaa
Üye
Bilgisayar virüsü o mobile'den birşey yapamazasın, x-plore ile exe uzantılı müzikleri müzik klasörlerini düzenlemeyi deneyi geçici olarak işe yarar mı bilmiyorum ama virüsün temizlenmesi şart.
dücane
Üye
nasil yani kardes, bilgisayarda mi hersey exe oldu? eger bilgisayarda ise sana yardimci olabilirim
okitox
Üye
klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin çek işaretini kaldır. Önemli bilgileri yedekle pc'ye hafıza kartına ve o bilgisayara bağladığın herşeye format at.
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum
joe_cenk
Üye
Antivirüsten tarama yapman lazım yapacak başka bişey yok geçmiş olsun
DenizhaNq
Üye
arkaşım virüs girmiş örnek müzik klasöründe de virüs varsa depo modunda bağla hafıza kartını ac ve üstteki adres çubuguna f/music veya hangi adresteyse onu yazıp klasörü acıp dosyaları yedekle ve virüs taramsı yap..
Kurtuluş40
Emekli Yönetici
Vurisle ne alakasi var uzantilarin exe olmasinin anlamadim flash islemini tam yapmadindan jaynaklaniyor.
geçmiş olsun pcinde vürüs var o vürüste dosyalarına sızmış
mcnpl4
Üye
aynı sorun bende de vardı. asıl dosyalar gizlenip yerine .exe dosyalar geliyo. geçici çözüm olarak explorerla gizli dosyaları görünür yapman. seni idare eder bence
aşikar53
Üye
Konu Sahibi
depoyu biçimlendirdim *#7370# ile format attım şuan herşey normal ama bütün belgelerim gitti ne yazık ki hepinize TEŞEKKÜRLER...
qsaw
Üye
bu bu aralar bol bol olmaya başladı banada oldu virüs var.
_ardaa
Üye
Windows'un otomatik çalıştırma özelliğini devre dışı bırakın usb disk yada flash diskleriniz için pandanın usb aşılayıcısı var onu kullanın bu sayede usb disklerinize bu soruna neden autorun.inf virüsü bulaşmaz(ama otomatik çalışma özellikli diskleriniz otomatik çalışmaz).
ancelix1985
Üye
shonad vurusu olan dosyaları gizli dosya yapıp yerine exe olarak cıkarıyor kaspersky la tarattır en sonda pc ye balayıp gizli klasorleri gorunur yap
gt22
Üye
Benim c7 yede olduydu rezil bir durum telefonla alakası yok aslında bilgisayara takıldığında virüs oto yapıyor her klasör isminden bir virüs
trojan ve worm' lerin bir kaçı bu şekilde virüs çeşitleri içerir . Geçmiş olsun
ELECTRONİC
Üye
Pcdeki virüsden yanı sıra ben şuna sahit oldum versiyon güncellemesini ovi ile yaparken c6-01 de yarım kaldı ve butun dosyalar exe uzantılı oldu cihazda bunun da sebep gösterilebileceğini düşünüyorum format en basit ve kesin çözüm cihaza ...