Exe indiremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Exe indiremiyorum.
merhaba arkadaşlar bilgisayarimla exe uzantıl dosya indiremiyorum. Indirmeye çalıştığım an pc reset atıyor. Idm tarayıcıdan indirme farketmiyor.
Bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum ama neden oluşuyor olabilir bu sorun acaba?

Symbianize

Symbianize

Üye
Virüste olabilir Antivirüs Programı varsa ondanda olabilir

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
antivirüs kurmadım. Sadece dosya virüsu var flashdisk takınca dosya kuruyor. Başka birşey yok .s

sublieutenant

sublieutenant

Üye
nasıl yaa? dosya kur virüsü nedir :D
eğer virüs varsa sadece dosya oluşturduğunu nereden biliyorsun?
ya regedit kaynaklı bir kayıt silindi, tarayıcı exe olduğuna dair o bilinen uyarıyı vermek istiyor ama kaydı bulamadığı için işlemi yürütemiyor, ya da bir virüs var
:oke:
başka açıklayıcı bir sebep düşünemedim. :lol

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
ya soyle açıklayayim. Pc'de flashdisk takıldığında klasör şeklinde exe oluşturan bir virüs var sadece. Bunun çok etkili olduğunu sanmıyorum çünkü sistemimde herhangi bir yavaşlığa neden olmuyor.

Ama sadece exe indirmede bu sorun var rar vs. Sıkıntısız.
Peki hava regeditde ise nereden düzelteceğimi biliyormusunuz ?

mrtcn307

mrtcn307

Üye
biraz araştırdım da eğer opera kullanıyorsan Tercihler/Gelişmiş/İndirmeler bölümündeki ayarlara bir bak sorun orada olabilir

mert41994

mert41994

Üye
    Konu Sahibi
Malesef. Firefox kullanıcısıyim ama bilgisayar kaynaklı sorun çünkü Idm ile de tarayıcı ilede aynı sorun mevcut

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
dostum sistemini drweb cureit programı ile tarat virüs yatağı olmuş senin pc haberin yok !

yok bu çok zaman alır dersen sistemini ağ desteği ile güvenli modda aç combofix indirip tarat !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt