exe dosyalarini nasil calistiririz

Sponsorlu Bağlantılar

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
exe dosyalarini nasil calistiririz
n900 wine ve progman.exe gibi programlar ile exe dosyalari calistiriliyormus bilen biri ek yapabilirmi... wine depolarda mevcut ama su dosya kayib diyor nasil bulacagiz ...libc6-dev... kayib diyor yuklemiyor...

osmanayman

osmanayman

Üye
Wine yüklemiştim, sadece kendisiyle gelen notepad, winemine çalışıyordu... Bana da lazım... İrili ufaklı bazı prolar var denemek isterdim...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
wine yuklemedim ama notepad vs bende var asil wine duruyor ve eksik program hatasi veriyor..? wine ile ilgili 3 dosya kurdum ama gercek wine-dev depolarda kaliyor onu yukleyemiyorum kayib dosyayi nasil kuracagim...

----------Eklendi @ 18:22:32 ---------- Yazıldı @ 18:20:44 --------

osmannn bir tekrar bak birkac dosya kuruluyor ama asil wine-dev depoda cakili kaliyor kurup cvp yazarmisin sendede oylemi oluyor..

osmanayman

osmanayman

Üye
Bende wine hiç yoktu menüde... Kataloglarla alakalı olabilir mi? Kayıp dosyaları söyler misin? Bir de şu komutları dene istersen... Biliyorsundur da yine de hatırlatayım...

root

apt-get -f install

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
libc6-dev kayib dosya ... gercek kurulum wine-dev kurulumu onu bir kurarmisin sende hata veriyormu...

----------Eklendi @ 21:42:50 ---------- Yazıldı @ 21:35:53 ----------

denedim sonuc ayni...

converter2

converter2

Üye
libc6-dev dosyasını kurabilmek için katalog sdk nın ekli olması gerekiyor katalog ismi SDK adres fremantle/sdk free non-free kolay gelsin ben şimdi kuruyorum.arkadaşlar o kadar gereksizki 128 mb bir mayın tarlası oyunu yapmışlar başkada bişey yok menü falan wine ye basıyosun mayın tarlası oyunu açılıyor başka hiçbir icraatı yok.geliştirici amaçlı yapılmış

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
hata verdi uygulama bozuk diye su programi bulan buraya ekleyebilirmi libc6-dev

osmanayman

osmanayman

Üye
libc6-dev

(Fremantle SDK)

(Diablo SDK)

İnşallah işini görür selametle...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
dosyayi buldum bende hata aliyorum yuklerken... birde facebook flash player son surumu lazim diyor ne yapmak gerek yeni surumu nerde kardes...

osmanayman

osmanayman

Üye
Tweak flash programıyla halletmiştim... Linux Desktop (recommended) seçip 11-1-10 yapmıştım olmuştu...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
evet bende bunu ariyordum...

bdrhnnn

Üye
merhaba arkadaşlar kullandığım bir emlak programım var yeni aldığım ipad de kullanmak istiyorum android 4 işletim sistemi var exe uzantılı bu programı nasıl apk uzantıya çevirebilirim yada nasıl ipad kurabilirim bu dosyayı yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk.ederim

Üst Alt