• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

EXCLUSIVE Zil Sesleri 154 + 16 ( Güncellendi 10/03/2010 ) Önce Dinle Sonra Nasılsa İndireceksin

Sponsorlu Bağlantılar

bitterend31

bitterend31

Üye
ya tamam harıka ama benım sarkı yok burda kid cudi de n nıght olcak 14.sanıyesınden sonra rıca etsem ????

--------------- Ekleme ---------------

Day n nıght (kid cudi)

Scarface1968

Üye
Gerçekten ççook teşekkür ederim :))

hyperburak

hyperburak

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşıma Devam...

cakal_78

cakal_78

Üye
hoca büyüksün :D

hocam bi istekte bende bulunsam :) evanescence my immortall bide rihanna unfaithful warsa eklersen çok sevinirim .... :oke:

erhanaslan21

Üye
eyvallah kardeş

dinccine

Üye
saul kardes istediğimizdende fazla:))9

Ykaraca

Ykaraca

Üye
saol çok güzel sesler...

turkapc

turkapc

Üye
Eline saglık cok saol

hyperburak

hyperburak

Üye
    Konu Sahibi
Sizde sağolun

cakal_78

cakal_78

Üye
Bittimi üstad :(

gizemm01

Üye
büyük emek çok teşekkürler

mikado01

mikado01

Üye
eline sağlık çoook çoook

hyperburak

hyperburak

Üye
    Konu Sahibi
Istek varsa yardımcı olurum

cakal_78

cakal_78

Üye
hoca büyüksün :D

hocam bi istekte bende bulunsam :) evanescence my immortall bide rihanna unfaithful warsa eklersen çok sevinirim .... :oke:

benim wardı üstad :D

matrax89

matrax89

Üye
hacı eline koluna klavyene mouse una allah dert vermesin :D herşey biyana okadar uğraşmana bile kocaman bi alkış şahsen ben okadar uğraşmazdım herhalde :d

üstad kusura bakma sana özelden mesaj atıp linki wericektim ama mesaj atmak için daha çok yol almam lazımmış :D şu linkte hepsi war burak kardeş tek tek indirmesi zor oluyo :D millet direk indirsin bari :D

üstad kusura bakma sana özelden mesaj atıp linki wericektim ama mesaj atmak için daha çok yol almam lazımmış :D şu linkte hepsi war burak kardeş tek tek indirmesi zor oluyo :D millet direk indirsin bari :D

tek link iyi olmus bu konuya:)

apo_31

apo_31

Üye
kardeş tek tek link wermen en iisi dewam et böle

sweetsinem

sweetsinem

Üye
site içinde en güzel ses konusu bence...emeğine sağlık

Üst Alt