Excel harikası!

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Vay be ben sıkılırdım :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi sen dene :)
sende de o ışık var yani bi bakıma :) :)

Şimdi de o kadar sakin kafayla boş vakit bulamıyorum.
Bu Excel çalışmasında işin şöyle de bir yanı var, el becerisi olmayan ama hayal gücü olan birisi fare ile Paint, Potoshop v.s. programlarla çizim yaparken pek başarılı olamayabilir. Ama söz konusu Excel olunca nokta nokta çizim yapıp yine nokta nokta düzenleme yapabilir. Eskiden 3310 tipi telefonlarda resimli mesajlar için uyguladığım bir yöntem aklıma geldi. Aynı yöntemi facebookta cityville/farmville tarzı oyunlarda fotoğraf çizmek için de kullanmıştım bir ara :) Akşam fırsat bulabilirsem bir deneyeyim belki bu amca gibi olmasa da birşeyler yapabilirim :D

ismail

ismail

Üye
merak ettim şimdi :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Benim kadar var :aha:

[video=youtube;L70BYMj6KJU]http://www.youtube.com/watch?v=L70BYMj6KJU[/video]

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
adamın photoshoptan haberi yok

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ben daha yeni öğreniyorum excel'den resim yapıldığını :D adama bak helal olsun :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bill Gates'in bir açıklamasında "Excel'i yaptık ama onunla neler yapabileceğinizin sınırını biz bile bilmiyoruz." gibi bir cümlesi vardı sanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bill Gates'in bir açıklamasında "Excel'i yaptık ama onunla neler yapabileceğinizin sınırını biz bile bilmiyoruz." gibi bir cümlesi vardı sanırım :ehe
Duymamıştım ama iyi demiş...:ehe

zırzavat

zırzavat

Üye
bana soyleseydi link atardım :)

maxiplustr

Üye
neden japon malları kalitelidir zeka var adamlarda yaptıkları binalar dahil depremde sallanıyo yıkılmıyo :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt