Exalans'ın "şansın böylesi" topicine atfen....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Exalans'ın "şansın böylesi" topicine atfen....
Kadının biri, birgün yolda giderken, bir lamba bulmuş; Alaaddin'in sihirli lambası gibi bir şey.. Almış eline.. Tam o sırada beklenen gerçekleşmiş ve içinden bir cin çıkmış. 3 dilek hakkın var, dile benden ne dilersen, yalnız dikkat et, dilediğin her şeyin 10 katını kocan için de gerçekleştireceğim demiş. Kadın da başlamış dileklerine...

Dünyanın en güzel kadını olmak istiyorum demiş.. Cin uyarmış, emin misin, kocan da senden 10 kat daha yakışıklı olacak ve peşinden kadınlar ayrılmayacak, seni aldatabilir ve mutsuz olabilirsin.. Olsun demiş kadın. Ben kocama güveniyorum ve puuufff.. Kadın olmuş bir afet-i devran..

İkinci dileğine geçmiş kadın.. Çok zengin olmak istiyorum ve asla maddi sıkıntı nedir bilmeyim.. Emin misin diye uyarmış cin yeniden.. Senden 10 kat daha zengin olacak kocan ve peşinden kadınlar ayrılmayacak, bu sana mutsuzluk getirebilir. Olsun demiş kadın, ben kocama güveniyorum.. Ve puufff.. Kadın zengin oluvermiş..

Son dileğine geldi sıra demiş cin. Tamam demiş kadın.. Hafif şiddette bir kalp spazmı geçirmek istiyorum :ehe :ehe :ehe

Exalans

Exalans

Üye
:yuru olabilir belki bende feministim :)

__Midas__

__Midas__

Üye
güzlmiş yaf,:)

irun

irun

Üye
Atıf yerini bulmuş..:ehe
Asıl sevindirici olan, bu tarz esprili atıfların artık anlayışla karşılanabiliyor olması. Ben en son böyle atıfda bulunduğumda bi dayak yemediğim kalmıştı..:)

cllgr

cllgr

Üye
kadının intikamı acı olmuş.. :D

POWER

POWER

Üye
intikam intikam ehi :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ama exalansın ki daha güsel omayra... hıhh çatla patla:lol

:)teşekkürler omayra....:lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt