Exa Radyo (Ücretsiz ve muhteşem)

Tuba

Üye

Bende de aynı sorun oluyor...Exa radyo3 kurulu daha önce yoktu böyle bir sorun ... bi süredirde açmıyordum...
Problemi nasıl çözebilirim...

Tepkiler: mikail0000

Namizake

Üye
çok güzel bi program teşekkürler

Tuba

Üye
benzer sorun bende de var nedendir anlamadım çözebilen varmı ?

C sürücüsünün güvenlik ayarlarında değişim yaptıysanız onunla ilgili bir problem olmuş olabilir ben güvenlik ayarlarında değişiklik yapmıştım biri hatalı olduğu için hata verdi ayarları düzenleyince bir problem kalmadı exa radyoyu kaldırıp yeniden yükledim...

cliff17

Üye
kardes eger bu sronu win7 de alıyorsan bu probemı programın uyumlulugunu degıstır. windows xp sp2 yap duzelıyo o zaman

prenscin

Üye

öncelikle programı kaldırın ve tekrar yükleyin yükleme sırasında kurulumun yüklenecei yer C: ye kurun.. sorun çözülebilir.

Tepkiler: kosovali41

ekosen

Üye
Emeğine sağlık...

kapon52

Üye
T_Fav: Error 5054 hatasını veriyor konuya duyarsız kalınmış yöneticilerimiz malesef uyumuşlar çözüm için ne yapılacak bilgisi olan arkadaşlar yazsın.kapon52

Reşwan

Emekli Yönetici
T_Fav: Error 5054 hatasını veriyor konuya duyarsız kalınmış yöneticilerimiz malesef uyumuşlar çözüm için ne yapılacak bilgisi olan arkadaşlar yazsın.kapon52
Bravo bitane mesaj yazmışsın onuda en güzel atıflarda bulunarak yazmışsın konuda sadece 2 üyede bu sorun çıkmış konulara hakimiz dostum merak etme giderilecek sorunlarda yardımcı oluruz, google'de bile bu hata kodunu göremezsin çünkü yoktur soruna gelirsek "autorun bulaşmış pc'ne uygulamanın kapatılmasına müsade etmiyor, biraz temizlik yap pc'ne.

skynet

Üye
Süper program herkese tavsiye ederim....

gerçektende güzel program ama pakatini eklememişsin kasa programı police onlarda ücretsiz birçok ücretsiz kullanışlı paket programlar sunuyor exa google dan aratıp bulabilirsiniz

ekc-103

Üye
teşekkürler yararlı program