C sürücüsünün güvenlik ayarlarında değişim yaptıysanız onunla ilgili bir problem olmuş olabilir ben güvenlik ayarlarında değişiklik yapmıştım biri hatalı olduğu için hata verdi ayarları düzenleyince bir problem kalmadı exa radyoyu kaldırıp yeniden yükledim...
C sürücüsünün güvenlik ayarlarında değişim yaptıysanız onunla ilgili bir problem olmuş olabilir ben güvenlik ayarlarında değişiklik yapmıştım biri hatalı olduğu için hata verdi ayarları düzenleyince bir problem kalmadı exa radyoyu kaldırıp yeniden yükledim...
T_Fav: Error 5054 hatasını veriyor konuya duyarsız kalınmış yöneticilerimiz malesef uyumuşlar çözüm için ne yapılacak bilgisi olan arkadaşlar yazsın.kapon52
T_Fav: Error 5054 hatasını veriyor konuya duyarsız kalınmış yöneticilerimiz malesef uyumuşlar çözüm için ne yapılacak bilgisi olan arkadaşlar yazsın.kapon52
Bravo bitane mesaj yazmışsın onuda en güzel atıflarda bulunarak yazmışsın konuda sadece 2 üyede bu sorun çıkmış konulara hakimiz dostum merak etme giderilecek sorunlarda yardımcı oluruz, google'de bile bu hata kodunu göremezsin çünkü yoktur soruna gelirsek "autorun bulaşmış pc'ne uygulamanın kapatılmasına müsade etmiyor, biraz temizlik yap pc'ne.
gerçektende güzel program ama pakatini eklememişsin kasa programı police onlarda ücretsiz birçok ücretsiz kullanışlı paket programlar sunuyor exa google dan aratıp bulabilirsiniz