Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Ben inanmayan arkadaşa sorumu sordum kitaplarını okuduğu yazilarini okuduğu yazarlar okuyucularına ne kadar doğru söyluyor yanindamiymis kitablari yazarken
ne evrimi arkadaş..her an yaratılma var..gece gündüz çiçekler ağaçlar böcekler petrol hava su insanlar atmosfer yer çekimi yağmur şimşek hücreler mikroplar daha sayamayacağım milyarlarca denge...evrimin olamıyacağını anlamak için bilim adamı olmaya gerek yok adam olsan yeter...bilim sadece yaratılan şeylerin nasıl yaratıldığını açıklar olay bu...
Kardeş okudugun şeylerin doğru olduğunU nerden biliyorsun belki okudugun kıtaplarin veya yazıların yazarları sizin böyle bilmenizi istiyor onlar bu teorileri atarken veya araştırıp yazarken yanindamiydin bizim peygamberimize sahtekar diyenler acaba kendi inandıkları şeyin doğru olduğu ne kadar biliyor hic düşündünmü belki ateistsin saygı duyuyorum peki bu dediğin şeylerin doğruluk payı ne kadar ne kadar eminsinde bunların olabileceğine kanAat ediyorsun?
Daha çok neleri merak etin
Bu konu gene hortlamiş
20 30 gunde bir hortluyor
Peki bir soruda ben sorayım kuran varken bilim okadar gelişmemiş ve ileri değildi fakat kuranda evrenin genişlemesi ile ilgili sureler var ve bunu bilim daha yeni keşfetti bana bunu açıklarmısın madem evrim var neden herkez ölüyor evrim geçirip başkalaşmıyor neden insanlar insan hayvanlar Hayvan olarak kalıyor ve ölüyor
insanlarda bir çeşit hayvan demişsin orada yanlışsın insanlarla hayvanlar arasındaki en büyük fark fikir yürütmek insanlar fikir yürütürken hayvanlar yürütemez şans diye bir şey yoktur kader vardır mesela ben bir oyun oynadım diyelim benim kader defterime kazanacağım yazıldıysa kazanırım peki kader degismezmi tabiki değişir ama benim istemem yetmez beni yaratan istemesi lazım ben dua ederim Rabbim kabul ederse degistirir
o zaman sen hayvan oğlu hayvansın...herkesin içinde söleme böle şeyler..
insan diye bişey yok bitkiler ve canlılar varmış
hoca dediydi arkadaşda hocam o zaman siz hayvan mı oluyosunuz dedi hocada hepimiz hayvanız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?