Evomu - Imprezamı?

Sponsorlu Bağlantılar

evo X - impreza sti

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkred

darkred

Üye
bencede mitsubishi evo

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
imprezacılar az ama oda bi gelenek tabiki hayranları olacak ama bu sefer evo imprezayı yer gibi

keano

Üye
valaa ikiside birbirinden guzel... subaru'nun ralli deki basarilari daha cok ama... neyse...
bence evo6 en guzel evo... mk1 mk2 mk3 m4 impreza ve en son kasadan(resimdeki) bi onceki kasa guzel... diger imprezalar cikin... evo hep guzel... yav ben buna oy vermiyorum yav... bu sey gibi olmus.. besiktaslilara siyah mi? beyaz mi? sorar gibi olmus...
ama bildigim kadariyla evo cok cok az daha iyi imprezadan, hem performans hem konfor acisindan... ama yinede oy vermiom

RockFord Fosgate

Üye
ımprezza wrx stı olsun derım bı oncekı kasa susarım+ona bı mod yapcan ooohh 400 hpler avucunun ıcınde manyak bı sesı war bıkere +sesı evodan 10 kat guzel ımprezzaların:))

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
forumdaki kasa değilde öncesi hakketten modifiye we ralli ruhuna sahip dehşet bi araba bende hastasıyım, biara ist.e geliyorum izmit civarlarındayım bende cooper var 3 tane mavi impreza 34 plakalı, + z3 3.0, 2si 2004 biri 98 kasa adamlar 120de sabit gidiyolar sonra makaslar bende tabi motor eksik oldugu için onlara gore sadece izliyorum belli zevkine yola cıkmıs gencler, guzel bi gundu herkes için,,,,,,, taaki kulagıma o ince ses gelene kadar.... sag seritteyim cocukları izliyorum, birden o ses geldi, dikiz aynasına baktım sol aynaya baktım ve soluma baktim... bir modena bi gecti pir gecti sonra bizimkiler makas olayını kesti

RockFord Fosgate

Üye
hehe yanlız bnde ımprezza olsaydı 360 la rahat kapısırdım STI olsaydı +modıfıye gorurdum ozmn gecemezdım ama rahat kapısırdım!!!modena cok hızlı bı araba deıl cunku

keano

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 25 2006, 08&#58;39 PM) [post=263180]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hehe yanl&#305;z bnde &#305;mprezza olsayd&#305; 360 la rahat kap&#305;s&#305;rd&#305;m STI olsayd&#305; +mod&#305;f&#305;ye gorurdum ozmn gecemezd&#305;m ama rahat kap&#305;s&#305;rd&#305;m&#33;&#33;&#33;modena cok h&#305;zl&#305; b&#305; araba de&#305;l cunku
[/b][/quote]
hmm... ya birader, modenanin son hizi 290kms....STI a gore coook yuksek arada 1bucuk lt fark var tabi ... yani kalkista kapisirdin da uzun vadede dedigin gibi olay ferrarinindir... tabi STI ferrariden cok daha ucuz olduu icin yerinde bi yatirimdir

RockFord Fosgate

Üye
tabıkı kalkısta abı otobanda 360 koyarrrr&#33;&#33;&#33;ama 80-100 100-120 hızlanmalı baya yakın modıfıyeyle aynı bıle olabılır+4 ceker ımprezza super kacıyo ıyı bı modıfıyeyle neden olmasın????

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
sana bi impreza alalım en azından avatar yapalım su an dostum ne dersin ara hızlanmada impreza modena yı gecer mi diycem ama esseek gibi modifiye yaparsan gecme ihtimali var tabi

RockFord Fosgate

Üye
bence ıyı bı mod la kesın gecer guzel bı ımprezza fotosu bul kımsede olmayan modıfıyelı koyayım bende avatarıma:))

zkz

Üye
kalbimde impreza yatiyor
ama resimde evo baya orjinal

goldcrusher

goldcrusher

Üye
resimler dengesiz olmus bence evo modifiyeli bu yuzden daha cekici duruyo iksininde normal hali olsa daha ii olurdu su an için elbette evo...

cumcum23

Üye
ben impreza dedim ama yanıldım galiba fotolara bakmadım

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(goldcrusher &#064; Jan 27 2006, 03&#58;55 PM) [post=264885]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
resimler dengesiz olmus bence evo modifiyeli bu yuzden daha cekici duruyo iksininde normal hali olsa daha ii olurdu su an için elbette evo...
[/b][/quote]
hocam o resimdeki evo X.o arabada herhangi bir modifiye yok fabrika çıkış resimleri koyulmuş

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>cumcum23 Gönderildi Jan 27 2006, 04:00 PM ben impreza dedim ama yanıldım galiba fotolara bakmadım[/b][/quote]

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>darkred Gönderildi Jan 27 2006, 04:01 PM (goldcrusher @ Jan 27 2006, 03:55 PM)

hocam o resimdeki evo X.o arabada herhangi bir modifiye yok fabrika çıkış resimleri koyulmuş [/b][/quote]

tamamen standart

emre0041

Üye
dostlar şekilci olmayalım... dış görünüm öenmlidir ama motor modifikasyonu herzaman için önemlidir. EVO X hem motor hemde şekil itibariyle 9 değil 10 numara araba

RockFord Fosgate

Üye
ya oradakı evo prototıp ya standart olsa nolcak???serı uretıme gecınce normale donuyo zaten:((

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç ayı var sanırım ya rockford bu yıl cıkması lazm e kasa değiştirmeyecegine gore imprezada bu süre içerisinde, aslında karsılastırma biraz erkende olsa tarafından yapılmıs oldu

gknky

gknky

Üye
evo tek geçerim

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
arkadaslar gercekten 2 aracın arasında secim yapmak zor ama ben impreza derim.... ama evoda baya iyidir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt