Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Uygulama açıkken status bar da yeşil olmuş onu nasil yapabilirim
Bildirim paneli ile açılan uygulamanın rengi ayni onu sormustum yukarıdaki görüntüdeki gibiNe yapmak istiyorsun?
Bildirim paneli ile açılan uygulamanın rengi ayni onu sormustum yukarıdaki görüntüdeki gibi
Evet root var ve 4.2.1 yüklüGenel olarak yapabilmen için root gerekir ve android 4+
Evet root var ve 4.2.1 yüklü
Anladım o dediğin tinted i yukledim fakat ana ekranin şeffaf bari kayboluyor kas yaparken göz çıkarıyor şeffaf yapmıştım status bari o dediğin programı uygulayınca kayboluyor [emoji4]Xposed yüklemelisin ve tinted statusbar yüklüyorsun. Sonra istedigin gibi oluyor.
Anladım o dediğin tinted i yukledim fakat ana ekranin şeffaf bari kayboluyor kas yaparken göz çıkarıyor şeffaf yapmıştım status bari o dediğin programı uygulayınca kayboluyor [emoji4]
Teşekkürler denicem [emoji4]Uygulama içinde ayarı var şeffaf yapabilirsin
Teşekkürler denicem [emoji4]
Çok sağol [emoji4] [emoji4] [emoji4]Linkteki konuda anlattım nasıl yapacağını
Tinted statusbar v1.8.1 [uygulamaya gore üstbar rengi] uygulama anlatim 25.03.2014 - MaxiCep
Çok sağol [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Kardeşim dediğin programı yükleyip adımları uyguluyorum ama ıcon renkleri mavi sürekli değişmiyorOnemli degil dostum
Kardeşim dediğin programı yükleyip adımları uyguluyorum ama ıcon renkleri mavi sürekli değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?