Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Giresunlufuk

Üye
Kardeş ben bunu nasıl yüklerin c6-01'e?
Riski varmıdır?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben bunu nasıl yüklerin c6-01'e?
Riski varmıdır?
Ana balıkta yükleme detayı için link verdim bakarak yapabilirsin. Risk yoktur ama yanlış işlemde telefonun açılmayabilir. Onuda dead flaş ile hallediliyor. Takıldığın yerde yaz yardımcı olurum...

Giresunlufuk

Üye
Ana balıkta yükleme detayı için link verdim bakarak yapabilirsin. Risk yoktur ama yanlış işlemde telefonun açılmayabilir. Onuda dead flaş ile hallediliyor. Takıldığın yerde yaz yardımcı olurum...
Şimdi ben ilk olarak napim?Phonix mi indirim bir de cfw dosyaları linkini göremedim
TMM buldum.Şimdi indiriyordum.İndikten sonra pc'ye phonix kurucam ve oradan yüklicem direk deme?
Tabi önce hard hard format?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben ilk olarak napim?Phonix mi indirim bir de cfw dosyaları linkini göremedim
TMM buldum.Şimdi indiriyordum.İndikten sonra pc'ye phonix kurucam ve oradan yüklicem direk deme?
Tabi önce hard hard format?
Evet doğrudur...Cfw linkide bu konunun ana başlığındadır...

Giresunlufuk

Üye
Evet doğrudur...Cfw linkide bu konunun ana başlığındadır...
C6 yazana tıkladım indiriyorum.O inince telden pc'ye atcam.Pc kötü indirmiyor android tel var ondan yapıyorum herseyi.PC te atcam sonra phonix indircem.PC ile işim kalmicak.
Sonra tele hard format atıcam?
PC te bağlayıp yüklicem bitti.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bütün işin pc ile zaten... Telefonu nokia suiti modunda usb ile pc bağlıyorsun geri kalanı pcden yapıyorsun. Yalnız phoenix i kurarken telefon pc e bağlı olmasın...

Giresunlufuk

Üye
Bütün işin pc ile zaten... Telefonu nokia suiti modunda usb ile pc bağlıyorsun geri kalanı pcden yapıyorsun. Yalnız phoenix i kurarken telefon pc e bağlı olmasın...
Nokia suite programını da indirmek lazım mı?

Giresunlufuk

Üye
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Dosyaları rardan cıkarcaz mı?
Yahu herşey tamam da products diye klasör yok ya o yüzden yükleyemiyom oraya kopyalanan lazımmışYardım ya lütfen herşeyi indirdin phoenix evols dosyları sonra silmiştim yeniden yükledim falan program files ×86 da buldum products u onun içinde rm-xxx falan yoktu of yapamadım dosyalar hazır phoenix hazır şimdi napcam
RM-XXX klasörünù sen oluştur dosyaları içine at

Giresunlufuk

Üye
Valla çok saol haqabguven sonunda yaptım çok güzel saolasın.Birşey sorucam yaptım ben ama şu altta indirmek için verdiklerin neye yarar?İndirimi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Valla çok saol haqabguven sonunda yaptım çok güzel saolasın.Birşey sorucam yaptım ben ama şu altta indirmek için verdiklerin neye yarar?İndirimi
Onlar isteğe bağlı. Açıklamalarını da konuda anlattım istersen yükle istersen yükleme. Güle güle kullan

Giresunlufuk

Üye
Onlar is teğe bağlı. Açıklamalarını da konuda anlattım istersen yükle istersen yükleme. Güle güle kullan
font neye yrıor yukldım onu npim simdi nrye atim bide ses nye yrıor yzmamssn onlrı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Giresunlufuk

Üye
Fontu kullanabilmen için cfw e mod eklemeyi öğrenmek gerek... Yazı tipine takılmadıysan hiç uğraşma. Zaten evolsdaki yazı tipi orjinal yazı tipidir...
Ya degiştirsen güzel olurdu başka yolu yokmu başka şekil versem programla falan zor birşey değilse anlat

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya degiştirsen güzel olurdu başka yolu yokmu başka şekil versem programla falan zor birşey değilse anlat
uygulamalar bölümünde yazı tipi değiştirme uygulaması var onu kullan senin için daha iyi olur...

Üst Alt