haqanguven
Üye
Rica ederim kardeşimanladım sağolun yinede
Rica ederim kardeşimanladım sağolun yinede
neyin büyük ekranını?büyük ekranı sis olarak indirsem olur mu nerden bulabilırm
arkadaşlar bu evols'u kullanıyorum. Pil rengini nasıl değiştirebilirim?
Hayır. Güncelleme daha gelmeyecektir...Teşekkürler acaba cfw daha devamı gelecek mı
tmmHayır. Güncelleme daha gelmeyecektir...
neyin büyük ekranını?
Hala symbian kullanan arkadaşlarımızın olduğunu görmek ne güzelepeydir uğramıyordum bu bölüme..konunun canlı olduğunu görünce şaşırdım açıkçası
![]()
elimiz mahkumyazılımı düzenleyerek yaparsın diğer türlü yapamazsın...orjinal sürüm attım yine çalışmıyofm vericinin adını değiştirme imkanımız var mı radyoda belirlediğimiz isim yazsın istiyorum
uygun yere atmalısınorjinal sürüm attım yine çalışmıyofm vericinin adını değiştirme imkanımız var mı radyoda belirlediğimiz isim yazsın istiyorum
uygun yere atmalısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rofs2 yi nokıacocerla aç ismini değistirdiğin dosyayı buraya athangi klasöre atayım
hangi klasöre atmam lazım
demekki donanımsal sorun varmış. yazılımdan değilmiş. boşver garanti çok para ister. değmez o telefona para harcamaya...anladım ben hiç yazılım düzenlemedim en iyisi hiç girmiyim) hdmi sorununa çözüm bulamadum orjinal sürümdede çalışmıyo teli aldığım yere sordum hdmi girişi oynuyo garantiye gitmesi lazım dedi
rofs2 yi nokıacocerla aç ismini değistirdiğin dosyayı buraya at
demekki donanımsal sorun varmış. yazılımdan değilmiş. boşver garanti çok para ister. değmez o telefona para harcamaya...
Önemli değil kardeşimben hiç yapmadım onu yapmaya korkuyorum
öyleymiş malesef sizden çok çok özür dilerim affedin beni