Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

emrah674

Üye
büyük ekranı sis olarak indirsem olur mu nerden bulabilırm

rasi2014

rasi2014

Üye
arkadaşlar bu evols'u kullanıyorum. Pil rengini nasıl değiştirebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: rasi2014
Hasand.

Hasand.

Üye
Teşekkürler acaba cfw daha devamı gelecek mı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hala symbian kullanan arkadaşlarımızın olduğunu görmek ne güzel :) epeydir uğramıyordum bu bölüme..konunun canlı olduğunu görünce şaşırdım açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

emrah674

Üye
orjinal sürüm attım yine çalışmıyofm vericinin adını değiştirme imkanımız var mı radyoda belirlediğimiz isim yazsın istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sürüm attım yine çalışmıyofm vericinin adını değiştirme imkanımız var mı radyoda belirlediğimiz isim yazsın istiyorum
yazılımı düzenleyerek yaparsın diğer türlü yapamazsın...

emrah674

Üye
anladım ben hiç yazılım düzenlemedim en iyisi hiç girmiyim :)) hdmi sorununa çözüm bulamadum orjinal sürümdede çalışmıyo teli aldığım yere sordum hdmi girişi oynuyo garantiye gitmesi lazım dedi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
uygun yere atmalısın

• Beğen
Tepkiler: emrah674
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım ben hiç yazılım düzenlemedim en iyisi hiç girmiyim :)) hdmi sorununa çözüm bulamadum orjinal sürümdede çalışmıyo teli aldığım yere sordum hdmi girişi oynuyo garantiye gitmesi lazım dedi
demekki donanımsal sorun varmış. yazılımdan değilmiş. boşver garanti çok para ister. değmez o telefona para harcamaya...

• Beğen
Tepkiler: emrah674 ve ÇaRşI 2387

Üst Alt