Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki güç tuşunda ikonlar var genel falan nasıl kaldırıcam onları ve Güncelleme var ovide 3g uyumluluk falan yapayımmı ?
onlar uzun iş kardeşim. güncellemeler sana kalmış, İster yap ister yapma....

• Beğen
Tepkiler: tranduy

tranduy

tranduy

Üye
= "haqanguv, bai viet: 7257192 Thành Viên: 264.326"] CAN Phái Ban Nẵng Mo Mot Tinh Co Lua Chon ... [Doublepost 1,409,302,302.1409302141 =] [/ Doublepost]
Chúng rofs2
R96 [/ QUOTE]
@haqanguven Great! Nó rất tốt ... nhưng khi tôi nhấp nháy CFW của bạn, tôi nên ... Bạn có thể cung cấp cho tôi nhiều hơn tất cả các file bảo vệ màn hình? Ví dụ: flowerclock ... và tất cả nhất ..
cảm ơn!

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yükleme konusunda sorun yok birkaç kez yükledim tekrar tekrar :) Hatta nasıl yazılım atılacağı hakkında videom bile var konuya yabancı değilim anlayacağın
O Zaman Yüklediğin Programlara Dikkat Et Onlardandir Herşeyi Yazılıma Vurmayın İşi Biliyor Olabilirsiniz Ama Bunu Neden Bilmiyorsunuz?

tranduy

tranduy

Üye
Seçeneklerden açmalısın o özelliği...
Add rofs2
r96

@haqanguven It's great! But when I flash your CFW, I see more...Can you give me all file screensaver on CFW? for example: Flower clock...and more... :)
Thank you very much!

enzo_45

Üye
seçenekleeden kartvizit bul açık zatwn isim buluyo benim dediğim arama ekranına numara yazmaya başlıyınca isim çıkması

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
seçenekleeden kartvizit bul açık zatwn isim buluyo benim dediğim arama ekranına numara yazmaya başlıyınca isim çıkması
Zaten arama ekranından bahsediyorum ben ki. Orası açıksa arama ekranında numara yazıncada kişi çıkar...
hocam uygulamaları yavaş yüklüyor nasıl düzelir
Tekrardan yazılımı kur ve yükleme talimatlarını yap. Birkez karşılaşmıştım bu durumdan öyle çözmüştüm...

tranduy

tranduy

Üye
@haqanguven please give me...:(@haqanguven Bana tüm mod ekran koruyucu verin

zahod

zahod

Üye
O Zaman Yüklediğin Programlara Dikkat Et Onlardandir Herşeyi Yazılıma Vurmayın İşi Biliyor Olabilirsiniz Ama Bunu Neden Bilmiyorsunuz?

Dostum sakin ol yazılıma vurmadım zaten yanlış anlaşılma olmuş sanırım kızma ya hu :)

Edit: Symbian a bugün veda ediyorum galaxy s4 alıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sakin ol yazılıma vurmadım zaten yanlış anlaşılma olmuş sanırım kızma ya hu :)

Edit: Symbian a bugün veda ediyorum galaxy s4 alıyorum
Hayırlısı olsun kardeşim

tranduy

tranduy

Üye
[QUOTE = "haqanguv, bài viết: 7269666, thành viên: 264.326"] Hayırlısı có được anh trai của tôi [/ QUOTE]
Hayırlısı olsun kardeşim

@haqanguven Ben ekran korumak için mod istiyorum

emrah674

Üye
n8i hdmi kablosuyla tvye bağladm ama bağlanmıyo görüntü aktarlmıyo tvye 2 tv var 2snde de denedim olmuyo daymda da var n8 ona kabloyu takınca direkt bağlandı bende evols yüklü dayımda orjinal belle sizce sürümden mi kaynaklanıyo acil yardım edin lütfen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
n8i hdmi kablosuyla tvye bağladm ama bağlanmıyo görüntü aktarlmıyo tvye 2 tv var 2snde de denedim olmuyo daymda da var n8 ona kabloyu takınca direkt bağlandı bende evols yüklü dayımda orjinal belle sizce sürümden mi kaynaklanıyo acil yardım edin lütfen
Video kalitesini artırma modları yapıldı belki onlardan uyumsuzluk yaratmış olabilir... Eğer tv ye bağlamayı çok kullanan birisiysen orjinale dön kardeşim...

emrah674

Üye
orjinal sürümü sevmiyorum bişey yüklenmiyo başka sürüm olmaz mı

emrah674

Üye
onu yapmaya çalıştım orjinal sürümdeylen tel kafayı yedi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
onu yapmaya çalıştım orjinal sürümdeylen tel kafayı yedi
Yazılıma bu hatadan sebep güncelleme getiremem malesef... Zaten tv bağlama kablosu yok bende hatayı bulmam için denemeler yapmam gerek. Onun için yapacak birşeyim yok malesef kardeşim

emrah674

Üye
anladım sağolun yinede

Üst Alt