haqanguven
Üye
onlar uzun iş kardeşim. güncellemeler sana kalmış, İster yap ister yapma....Peki güç tuşunda ikonlar var genel falan nasıl kaldırıcam onları ve Güncelleme var ovide 3g uyumluluk falan yapayımmı ?
onlar uzun iş kardeşim. güncellemeler sana kalmış, İster yap ister yapma....Peki güç tuşunda ikonlar var genel falan nasıl kaldırıcam onları ve Güncelleme var ovide 3g uyumluluk falan yapayımmı ?
onlar uzun iş kardeşim. güncellemeler sana kalmış, İster yap ister yapma....
= "haqanguv, bai viet: 7257192 Thành Viên: 264.326"] CAN Phái Ban Nẵng Mo Mot Tinh Co Lua Chon ... [Doublepost 1,409,302,302.1409302141 =] [/ Doublepost]
Chúng rofs2
R96Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/ QUOTE]
@haqanguven Great! Nó rất tốt ... nhưng khi tôi nhấp nháy CFW của bạn, tôi nên ... Bạn có thể cung cấp cho tôi nhiều hơn tất cả các file bảo vệ màn hình? Ví dụ: flowerclock ... và tất cả nhất ..
cảm ơn!
O Zaman Yüklediğin Programlara Dikkat Et Onlardandir Herşeyi Yazılıma Vurmayın İşi Biliyor Olabilirsiniz Ama Bunu Neden Bilmiyorsunuz?Yükleme konusunda sorun yok birkaç kez yükledim tekrar tekrarHatta nasıl yazılım atılacağı hakkında videom bile var konuya yabancı değilim anlayacağın
Seçeneklerden açmalısın o özelliği...
Add rofs2
r96Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

onlar uzun iş kardeşim. güncellemeler sana kalmış, İster yap ister yapma....
Zaten arama ekranından bahsediyorum ben ki. Orası açıksa arama ekranında numara yazıncada kişi çıkar...seçenekleeden kartvizit bul açık zatwn isim buluyo benim dediğim arama ekranına numara yazmaya başlıyınca isim çıkması
Tekrardan yazılımı kur ve yükleme talimatlarını yap. Birkez karşılaşmıştım bu durumdan öyle çözmüştüm...hocam uygulamaları yavaş yüklüyor nasıl düzelir
O Zaman Yüklediğin Programlara Dikkat Et Onlardandir Herşeyi Yazılıma Vurmayın İşi Biliyor Olabilirsiniz Ama Bunu Neden Bilmiyorsunuz?

Hayırlısı olsun kardeşimDostum sakin ol yazılıma vurmadım zaten yanlış anlaşılma olmuş sanırım kızma ya hu
Edit: Symbian a bugün veda ediyorum galaxy s4 alıyorum
Hayırlısı olsun kardeşim
Symbian^3 Ekran Koruyucuları - MaxiCep[QUOTE = "haqanguv, bài viết: 7269666, thành viên: 264.326"] Hayırlısı có được anh trai của tôi [/ QUOTE]
@haqanguven Ben ekran korumak için mod istiyorum
Video kalitesini artırma modları yapıldı belki onlardan uyumsuzluk yaratmış olabilir... Eğer tv ye bağlamayı çok kullanan birisiysen orjinale dön kardeşim...n8i hdmi kablosuyla tvye bağladm ama bağlanmıyo görüntü aktarlmıyo tvye 2 tv var 2snde de denedim olmuyo daymda da var n8 ona kabloyu takınca direkt bağlandı bende evols yüklü dayımda orjinal belle sizce sürümden mi kaynaklanıyo acil yardım edin lütfen
Hackleyebilirsin... Hack konuları var sitede...orjinal sürümü sevmiyorum bişey yüklenmiyo başka sürüm olmaz mı
Yazılıma bu hatadan sebep güncelleme getiremem malesef... Zaten tv bağlama kablosu yok bende hatayı bulmam için denemeler yapmam gerek. Onun için yapacak birşeyim yok malesef kardeşimonu yapmaya çalıştım orjinal sürümdeylen tel kafayı yedi