Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aihsanç

Üye
:tşk:

emrah674

Üye
benim n8 de bu sürüm var wifi algılaması çok az 4-5 m bile olsa çok az çekiyo napmam lazım bağlanamıyorum wifilere çekmediği için yardım eder misiniz veya n8 s^4 yüklicem ama bu sayfadaki xeon s^4 ü yükledim kurarken hata verdi başka bildiğiniz varsa yardım edin o xeon s^4 ün klavyesinide beğendim ama aynısından bi türlü bulamadım acil yardım edin. şimdiden teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim n8 de bu sürüm var wifi algılaması çok az 4-5 m bile olsa çok az çekiyo napmam lazım bağlanamıyorum wifilere çekmediği için yardım eder misiniz veya n8 s^4 yüklicem ama bu sayfadaki xeon s^4 ü yükledim kurarken hata verdi başka bildiğiniz varsa yardım edin o xeon s^4 ün klavyesinide beğendim ama aynısından bi türlü bulamadım acil yardım edin. şimdiden teşekkür ederim
Wifi algılamasında sorun yok. Bağlandığın modemlerin kalitesizliğinden olabilir... Yazılımsal olduğunu düşünüyorsan orjinaline dön dene yine aynı sonucu alacaksın...

emrah674

Üye
bi kaç yerde denedim bulmuyo veya 1 diş çekiyo orjinal sürümdeyken evin etrafındaki tüm wifileri buluyodu şimdi hiç bulmuyo bulsada bi tane ve1 diş çekiyo ve bağlanmıyo yaklaşmadıkça modeme

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bi kaç yerde denedim bulmuyo veya 1 diş çekiyo orjinal sürümdeyken evin etrafındaki tüm wifileri buluyodu şimdi hiç bulmuyo bulsada bi tane ve1 diş çekiyo ve bağlanmıyo yaklaşmadıkça modeme
donanımsal olabilir ofwye dön istersen aynı hatayı almazsan yazılımsal fakatalmazsan donanımsal olabilir

emrah674

Üye
s^4 xenon arıyorum bu forumda 1 tane var ama yüklerken hata veriyo bulabilir misiniz rica etsem

emrah674

Üye
phoenix in produc klasorüne atıryorum indirdiğim dosyaları telefonu bağlıyorum pcye telefonu buluyo sürümü de buluyo yazılım güncelle diyorum güncellerken hata veriyo

tranduy

tranduy

Üye

@ [USER = 264.326] khi haqanguv [/ USER] Bạn có thể chia sẻ cho tôi chế độ bảo vệ màn hình cùng một hình ảnh, xin vui lòng!
Mô hình của tôi 603 FP2. Cảm ơn!
My language's English
@haqanguven Can You share screensaver mod the same picture I was post? My model 603 FP2
Cảm ơn!
My language's English!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

@ [USER = 264.326] khi haqanguv [/ USER] Bạn có thể chia sẻ cho tôi chế độ bảo vệ màn hình cùng một hình ảnh, xin vui lòng!
Mô hình của tôi 603 FP2. Cảm ơn!
My language's English
@haqanguven Can You share screensaver mod the same picture I was post? My model 603 FP2
Cảm ơn!
My language's English!

• Beğen
Tepkiler: tranduy
tranduy

tranduy

Üye
thanks very much :)
Do you test smart controller apps with mini CMD I posted?
link: when used mod, I can't open music player :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
thanks very much :)
Do you test smart controller apps with mini CMD I posted?
link: when used mod, I can't open music player :(
evols cfw setup... use this

tranduy

tranduy

Üye
[Trích dẫn = "haqanguv bài viết: 6852503, thành viên: 264.326"] evols CFW sử dụng thiết lập này ... [/ b]
No, I want move it to my cfw : (
evols cfw setup... use this
No, I want move to my cfw :(

apo307

apo307

Üye
Arkadaşlar donanımsal değil orjinal fw yi yükledim çalıştı fakat tekrar evols u yükledim gene aynı.Kamera tuşu kamerayı açıyor odaklamayıda yapıyor ama fotoğrafı çekmiyor.donanımsal olsa başlangıçta kamerayıda açmaz tuş yanlışmı biliyorum Yorumlarınızı alabilirmiyim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar donanımsal değil orjinal fw yi yükledim çalıştı fakat tekrar evols u yükledim gene aynı.Kamera tuşu kamerayı açıyor odaklamayıda yapıyor ama fotoğrafı çekmiyor.donanımsal olsa başlangıçta kamerayıda açmaz tuş yanlışmı biliyorum Yorumlarınızı alabilirmiyim...
Yükleme talimatlarını eksiksiz yaptın mı?

Porvex

Üye
Hocam ben şimdi bununla flash atsam.tekarar geri belleye dönebilirmiyim.birde sorun çıkaarmı.daha önce kullanmadığım 5800'a flash atmıştım ama .c6-01 kullanıyorum şimdi uyarmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben şimdi bununla flash atsam.tekarar geri belleye dönebilirmiyim.birde sorun çıkaarmı.daha önce kullanmadığım 5800'a flash atmıştım ama .c6-01 kullanıyorum şimdi uyarmı
Dönebilirsin. Çıkmaz kardeşim, çıkarsada buradayım ben. c6-01 için zaten ana başlıktaki...

Porvex

Üye
Dönebilirsin. Çıkmaz kardeşim, çıkarsada buradayım ben. c6-01 için zaten ana başlıktaki...
Ya artık tel değişme zamanı geldi de para yok :blush: o yüzden endişelendim.şimdi bir eksiğim falan olmaz demi belleden.ben oviyle rehberi yedek almıştım flash attıktan sonra tekrar yedeği yükleyebilirmiyim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ya artık tel değişme zamanı geldi de para yok :blush: o yüzden endişelendim.şimdi bir eksiğim falan olmaz demi belleden.ben oviyle rehberi yedek almıştım flash attıktan sonra tekrar yedeği yükleyebilirmiyim
onu denemedim hiç, ben hep yedeğimi sim e alırım...

Üst Alt