haqanguven
Üye
Ana başlıktaki yükleme talimatlarını dikkate almalısın...kardeş ben yükledim benim c7ye ancak setup dosyalarının çoğunda hata veriyor ''Dosya Bozuk!'' diye bir uyarı alıyorum bunun bir çözümü var mıdır?
Ana başlıktaki yükleme talimatlarını dikkate almalısın...kardeş ben yükledim benim c7ye ancak setup dosyalarının çoğunda hata veriyor ''Dosya Bozuk!'' diye bir uyarı alıyorum bunun bir çözümü var mıdır?
Attığın mesaja cevap atamıyorum mesajların kapalı olduğu için
c/program data/nokia/paskages/product un içindekileri sil. pc kapat aç tekrar dene
bu hatayı alıyorum ve rm xxx klasörünü kendim olusturdum
nasıl yani anlamadım?klavye biraz kullandıktan sonra eski haline döndü nasıl geri getirecez
nasıl yani anlamadım?
c/program data/nokia/paskages/product rm-718 folders delete[Từ Trichur = "Bài asiltürk33: 6.786.577 Thanh Viên: 2.502.804"]
Toi Toi mirror are Lou Nay Valeri Djadi Thục Minh Thừa HIenYeu Bản Thann MUC rm xxx [/ b]
name of file or folder errorBạn đã kiểm tra bộ điều khiển thông minh tôi đăng?
ok[Trích dẫn = "haqanguv bài viết: 6797869, thành viên: 264.326"] dữ liệu c / chương trình / nokia / paskages / xóa thư mục sản phẩm rm-718 [/ b]
remove phoenix, and reinstall phoenix 2012, this ok

O modu sonradan sen uygulayacaksın dostumbana yardim edermisiz?men avkon2 deyismek isteyirem Joshlog mod kurulumu Evols cfw da?

yok çıkmazonda ben kendim kura bilirim abi? Bi problem cikmaz ki?
Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCepcox sagol abi.belle refresh deki gibi kurulur joshlog?