orijinal uygulamalardan nelere ihtiyacın varherşey harıkada şu telın uygulamalarını sılmeseydın keske
mümkünse bütün uygulamalara kardeşim yardımcı olursn sevdim modu daha dün orjinale döndürdm telı gene değıstırırım yapabılırsn hoş bı modorijinal uygulamalardan nelere ihtiyacın var

Nokia cooker ile orijinal udanın içindekiler benim verdiğim udaya at tekrardan flaşhla tüm uygulamalar geri gelir...mümkünse bütün uygulamalara kardeşim yardımcı olursn sevdim modu daha dün orjinale döndürdm telı gene değıstırırım yapabılırsn hoş bı mod![]()
tam olarak anlamadım dosya uzantısı ne bu dosyanınNokia cooker ile orijinal udanın içindekiler benim verdiğim udaya at tekrardan flaşhla tüm uygulamalar geri gelir...
dosya uzantısı uda dırtam olarak anlamadım dosya uzantısı ne bu dosyanın
malesef o uzantıda dosya yok NSU ile inendede snın verdıgın moddada :/dosya uzantısı uda dır
.....u.uda.fpsx böyle dosya olması gerek...malesef o uzantıda dosya yok NSU ile inendede snın verdıgın moddada :/
bazı uygulamalar hala gelmedı resim düzenleme felan.....u.uda.fpsx böyle dosya olması gerek...
onlar için sis olan var onu kurbazı uygulamalar hala gelmedı resim düzenleme felan
onuda denedım kurulum tamamlanıyor fakat uygulamalar gelmıyor sis editörle açıp cye attım fakat genede gelmedıonlar için sis olan var onu kur
onun için modlama bölümünde bir konu var onu deneonuda denedım kurulum tamamlanıyor fakat uygulamalar gelmıyor sis editörle açıp cye attım fakat genede gelmedı
burası mod isteme konuşumu. konu dışı yorum atmayınız. paylaşımlar mod bölümünde var olmayanlarda yazılıma özeldir...bana snın moddakı temayı bıde mesaj uyarısını atarmsn
tamam teşekkürler genedeburası mod isteme konuşumu. konu dışı yorum atmayınız. paylaşımlar mod bölümünde var olmayanlarda yazılıma özeldir...
phoenix programıyla telefona yükleyeceksinpeki onu nasıl yapcam