yükleme talimatlarını yapmazsan bu tür hatalar alman normaldir...telefonum 603 karsı bır aramayı red edince kısa bır sure hat gıdıyor bunun bır cozumu varmı
101f876e.txt bu dosyayı ofw nin rofs2den çekip evolsda aynı yere aktar tamamdırabi bu arama klavyesini değiştirme yorumlarda var demiştin ama baya 400den sonrasını tek tek gittim ama denk gelmedi bana ilk başlarda falan mi anlatmıştın bulamadım onu bari bilsem ona göre bakarım sayfalara ilk başlarada biraz baktım ama öyle de denk gelmedi![]()
işletim sistemim win7 64x. usb 2 ile baglıyorum kabloyu.
önceki yorumlarda anlattım oradan bak...
- - - Eklendi - - -
işletim sistemin nedir?
cfw yükleyip ofw yükleyemem garip doğrusu. birşeyleri yanlış yapıyor olabilirsin. buna istinaden beraber yapalım dedim. gerçi Hakan bizden daha iyi bilir bu işleri ya![]()
evolsu yüklerken yüklüyorum. yanlıs olsa ondada hata alırım aslında, gecenlerde bir arkadas baglandı nicki darkblue61 oda yapamadı. daha dogrusu benim ile aynı seyleri denedi olmadı. telefona hard solf format atıp, refurbish yada sw reset ile deniyorum... olmuyor. evolste sıkıntı yok yada pureoackte.. orjinalde var. dosyaları 5-6 kere farklı yerlerden indirdim

hakan'ın bir çözüm yolu önermiş, onu bir dene
cfw deki dosyalarla ofw dosyalarını karşılaştırsın, aynıları dursun diğerlerini silsin atar flaşı![]()
Evet nokia cooker ile aynı yere atıp tekrar flaşlayacaksın.kolay gelsin.Aynı yere aktarmak cooker ile yapacağım onu değil mi ? Peki daha sonra flash atacakmııyım tekrar ?
Rica ederim.takıldığın yer olursa yardımcı oluruz.ayrıca sözkonusu dosya Rofs2/Private/10202be9 klasörü içindedir.kolay gelsin.Tamamdır hocam çok teşekkür ederim inşallah yaparım![]()
Nokia 700 ün orjinal oyunları silindi mi.. Onları ekleme şansınız var mı acaba.. ''Angry birds'', ''fruid ninja nfc'' oyunlar bunlar
sitede var biraz araştırma yaparsan bulursun, ayrıca istediğin uygulamayı da sertifika hatası almadan kurabilirsin...Orjinal halleri yok paralı satılıyor ovi storeda onun için sordum yine de saolun..
işletim sistemim win7 64x. usb 2 ile baglıyorum kabloyu.
- - - Eklendi - - -
evolsu yüklerken yüklüyorum. yanlıs olsa ondada hata alırım aslında, gecenlerde bir arkadas baglandı nicki darkblue61 oda yapamadı. daha dogrusu benim ile aynı seyleri denedi olmadı. telefona hard solf format atıp, refurbish yada sw reset ile deniyorum... olmuyor. evolste sıkıntı yok yada pureoackte.. orjinalde var. dosyaları 5-6 kere farklı yerlerden indirdim
Aynı yere aktarmak cooker ile yapacağım onu değil mi ? Peki daha sonra flash atacakmııyım tekrar ?
teşekkürler güle güle kullan, sizlere de hayırlı günler ve hayırlı ramazanlarBen win8 de flashladım gayet güzel olmuş elinize sağlık Devamını yeni projeler olarak bekliyoruz hayırlı günler hayırlı ramazanlar..
o uygulama ile alakalıdır cfw den değildir...Birşey soracağım kusura bakmayın.. Telefon uzun süre tuş kilidinde durunca birisi aradığı zaman ne arayan görünüyor ne de yes tuşu dahil telefona cevap veremiyorum sebebi nedir acaba.. Özellikle iUnlock vs. gibi uygulamarı yükleyince oluyor. Orjinal durumunda ise arayan gözükmüyor ama yes tuşu ile cevap verilebiliyor..