Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nedim6363

Üye

upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum
Kullandığım phoenix sürümü eski.ondan da kaynaklanabilir.kullandığın sürüm sitede mevcut mu? varsa linkini rica edebilirmiyim.teşekkür ederim.kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığım phoenix sürümü eski.ondan da kaynaklanabilir.kullandığın sürüm sitede mevcut mu? varsa linkini rica edebilirmiyim.teşekkür ederim.kolay gelsin.

ana başlıkta verdiğim linkteki son sürümdür onu indir kur kardeşim

• Beğen
Tepkiler: nedim6363

fsfsddased

Üye
Hakan abi sana skyptan birşeyler sorabilirmiyim facede olabilir twitterda

MaxipmaN

Üye

upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

c6 Linki Yenilendi...

sabah denerim hocam geç oldu çok teşekkür ederim ilgin için :disko:

- - - Eklendi - - -

flashladım ses düzelmiş eskiye dönmüş dolby de var tadını çıkaracak bi cfw oldu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi sana skyptan birşeyler sorabilirmiyim facede olabilir twitterda

olur sor kardeşim

- - - Eklendi - - -

sabah denerim hocam geç oldu çok teşekkür ederim ilgin için :disko:

- - - Eklendi - - -

flashladım ses düzelmiş eskiye dönmüş dolby de var tadını çıkaracak bi cfw oldu :)

bilgi için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

çok sağolun hocam Allah razı olsun :)

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

500 & C7 Linkleri Yenilendi. . .

- - - Eklendi - - -

x7 Linki Yenilendi...

• Beğen
Tepkiler: klavyeci
fat312

fat312

Üye
n8 link kırık bakabilir misin saygılarımla

fsfsddased

Üye
-Hokage-

-Hokage-

Üye
Hakan abi sorun tam olarak ne ? Arkadaşlar neyden şikayetçi bence C7 dün servisten geldi.Hemen attım yeniyi.Yarında yolcuyum sorun neyse bi söylede olmadı bende yeni yüklediğini atayım hemen.Yolda rezil olmayalım :)

- - - Eklendi - - -

acil cevap verebilecek biri yok mu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
n8 link kırık bakabilir misin saygılarımla
upload bitince yenilenecektir...

- - - Eklendi - - -

benim skypeı ekle abi o zaman [email protected] müsait olduğun zaman konuşuruz

sen ekle ben birazdan açarım. [email protected]

- - - Eklendi - - -

Hakan abi sorun tam olarak ne ? Arkadaşlar neyden şikayetçi bence C7 dün servisten geldi.Hemen attım yeniyi.Yarında yolcuyum sorun neyse bi söylede olmadı bende yeni yüklediğini atayım hemen.Yolda rezil olmayalım :)

- - - Eklendi - - -

acil cevap verebilecek biri yok mu

Dolby unutmuştum, birde ses genişletilmesi yapıldı ama çok ses çıkıyor diye istemediler bende orjinaline çevirdim...

fsfsddased

Üye
upload bitince yenilenecektir...

- - - Eklendi - - -

sen ekle ben birazdan açarım. [email protected]

- - - Eklendi - - -

Dolby unutmuştum, birde ses genişletilmesi yapıldı ama çok ses çıkıyor diye istemediler bende orjinaline çevirdim...
Abi bide son rica :) el feneri widgeti 700de yok bana sadece onun senin kullandığın şeffaf mif dosyası lazım biri verebeilirmi bana onu :) ekledim abi :)

COJR3

COJR3

Üye
Okadar çok mesaj yazılmış ki 3 günde :) bazı şeyleri gözden kaçırmış olabileceğim için, C7'de durum nedir? sanırım bir güncelleme gelmiş. Kullananlar eksi ve artıları yazabilirler mi? Güncelleme ne için geldi?.

Hakan eline sağlık, makyajsız final evols kurulu hala bende. Hatırlarsan makyajlı finalde batarya sorunu yaşamıştım... Eminim buda çok güzeldir. Yorumları aldıktan sonra kurulu düzenimi bozmaya cesaret edebileceğim :) Ellerin dert görmesin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
N8 Linki Yenilendi...

- - - Eklendi - - -

hım ben yok biliyorum el fenerini eklemedim. yenilerim 700 linkinide

- - - Eklendi - - -

Okadar çok mesaj yazılmış ki 3 günde :) bazı şeyleri gözden kaçırmış olabileceğim için, C7'de durum nedir? sanırım bir güncelleme gelmiş. Kullananlar eksi ve artıları yazabilirler mi? Güncelleme ne için geldi?.

Hakan eline sağlık, makyajsız final evols kurulu hala bende. Hatırlarsan makyajlı finalde batarya sorunu yaşamıştım... Eminim buda çok güzeldir. Yorumları aldıktan sonra kurulu düzenimi bozmaya cesaret edebileceğim :) Ellerin dert görmesin.
ana başlıkta güncelleme bilgileri yazıyor... tabi kuranlar söylerse herkeze yardımcı olmuş olurlar... rica ederim ;)

fsfsddased

Üye
N8 Linki Yenilendi...

- - - Eklendi - - -

hım ben yok biliyorum el fenerini eklemedim. yenilerim 700 linkinide

- - - Eklendi - - -

ana başlıkta güncelleme bilgileri yazıyor... tabi kuranlar söylerse herkeze yardımcı olmuş olurlar... rica ederim ;)

Uğraşma abi ya sadece mifi ver ben verim linki sana ekle siteye :)

fsfsddased

Üye
abi dur!

Üst Alt