Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
kameradan yine geç çıkıyo:hmmm

cebimci

Üye

ben zaten kırdım core kilidini sen dosyaları çekip aktarırsan yeter... istersen sen ofw nin rofs2 ni ve evolsun dosyalarını masa üstüne koy, Nokia cooker ında son sürümünü indir siteden ben team viewerdan bağlanayım hem sana göstereyim hemde yapayım bir dahaki sefere sen yaparsın

valla abicim çok iyi olur ama benim evde pc yok kafeye gitmem gerekiyor gittiğim zaman da sen online olur musun o sorun işte

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1.Nesil E7 Yazılımına Dolby Eklenip, Link yenilenmiştir...

- - - Eklendi - - -

valla abicim çok iyi olur ama benim evde pc yok kafeye gitmem gerekiyor gittiğim zaman da sen online olur musun o sorun işte
İnşallah diyelim kardeşim

cebimci

Üye
1.Nesil E7 Yazılımına Dolby Eklenip, Link yenilenmiştir...

- - - Eklendi - - -

İnşallah diyelim kardeşim

abicim online olmazsin sanırım o yuzden orjinal yazılımın kilidini nasıl kırarım anlatabilir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abicim online olmazsin sanırım o yuzden orjinal yazılımın kilidini nasıl kırarım anlatabilir misiniz?

orijinal yazılımının kilidi kırmana gerek yok dosyaları çek cfw ye aktar sen

klavyeci

klavyeci

Üye
C7 için olanıda bekliyoruz kardeş

Abstract_Loco

Üye
aya

unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli Uygulamarı Gösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...

- - - Eklendi - - -

Sen şimdi açıklayınca bende farkettim... bendede ekran kararıyor acaba anna ekran koruyucu sorunlumu diye düşünüyordum... güzel bir özellik ama diğer ekran koruyucularda bunu yapmam imkansız çünkü düzenlemesini bilmiyorum kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

kulaklıkta ne sorun var ben onu anlamıyorum. ses gayet iyi...

yok yok hocam ben daha kullanmadım yorumlardan gördüm sadece bilgi almak istedim. Birinci seviyede bile çok fazla ses veriyor yazmış MaxipmaN onu öğrenmek için :)

MaxipmaN

Üye
aya

unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli Uygulamarı Gösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...

- - - Eklendi - - -

Sen şimdi açıklayınca bende farkettim... bendede ekran kararıyor acaba anna ekran koruyucu sorunlumu diye düşünüyordum... güzel bir özellik ama diğer ekran koruyucularda bunu yapmam imkansız çünkü düzenlemesini bilmiyorum kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

kulaklıkta ne sorun var ben onu anlamıyorum. ses gayet iyi...

problem şu dostum birince kademedeyken bile sanki sesi %50 açmışız gibi yüksek ses çıkıyor beynim bulandı :( yoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zaten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok yok hocam ben daha kullanmadım yorumlardan gördüm sadece bilgi almak istedim. Birinci seviyede bile çok fazla ses veriyor yazmış MaxipmaN onu öğrenmek için :)

problem şu dostum birince kademedeyken bile sanki sesi %50 açmışız gibi yüksek ses çıkıyor beynim bulandı :( yoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zaten

eğer çok istek varsa kaldırayım. Dolby ekleyip upload edersem bir daha link filan yenilemem şimdiden söylüyorum...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

cebimci

Üye
Hakan abicim fazla oluyorum kusura bakma ama hani bana 10281872, 101f880a 10282EDC bu üçünü ofwnin rofs2den çekip aynı yere aktar dedin ya işte o dosyalar tam olarak nerededir yani sistemde mi private de mi ve hangi isimli klasöre giricem ki o üç dosyayı alayım yoksa direk ana dizinde filan mıdır?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abicim fazla oluyorum kusura bakma ama hani bana 10281872, 101f880a 10282EDC bu üçünü ofwnin rofs2den çekip aynı yere aktar dedin ya işte o dosyalar tam olarak nerededir yani sistemde mi private de mi ve hangi isimli klasöre giricem ki o üç dosyayı alayım yoksa direk ana dizinde filan mıdır?
rofs2 / private / 10202be9 un içindeler...

MaxipmaN

Üye

eğer çok istek varsa kaldırayım. Dolby ekleyip upload edersem bir daha link filan yenilemem şimdiden söylüyorum...

kaldır gitsin abi bi arkadaş daha var benim de memnun olmadığımı söylemiş ses isteyen rompatcherdan yama açar halleder bence :oke:eskisine dönsem böyle hızlı değil çünkü

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kaldır gitsin abi bi arkadaş daha var benim de memnun olmadığımı söylemiş ses isteyen rompatcherdan yama açar halleder bence :oke:eskisine dönsem böyle hızlı değil çünkü
c6 upload ediyorum, hem dolby hemde ses orjinalliğini kontrol edip söylersen sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

nedim6363

Üye
hakan kardeşim c6 nin uploadı bitti mi? bide flaş yüzde 90larda hata veriyor.bunun bir çözümü yok mu? işletim sistemim windows 7 phoenix uyumluluk ayarını xp yapıyorum ama yine de 90larda hata veriyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim c6 nin uploadı bitti mi? bide flaş yüzde 90larda hata veriyor.bunun bir çözümü yok mu? işletim sistemim windows 7 phoenix uyumluluk ayarını xp yapıyorum ama yine de 90larda hata veriyor.

upload % 55 de şuan... kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor... c7 ve 701 de hiç rastlamadım o soruna olsa çözeceğim ama yok hata, olmayan hatayı da nasıl çözeceğimi bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

c6 Linki Yenilendi...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve nedim6363

Üst Alt