kameradan yine geç çıkıyo![]()
dosyaları orjinallerine çevirdinmi
hayır sadece kamerada 6-7mb tı onu orjinale çevirdim
önceki yaptığım gibi değiştir modları...

ben zaten kırdım core kilidini sen dosyaları çekip aktarırsan yeter... istersen sen ofw nin rofs2 ni ve evolsun dosyalarını masa üstüne koy, Nokia cooker ında son sürümünü indir siteden ben team viewerdan bağlanayım hem sana göstereyim hemde yapayım bir dahaki sefere sen yaparsın
İnşallah diyelim kardeşimvalla abicim çok iyi olur ama benim evde pc yok kafeye gitmem gerekiyor gittiğim zaman da sen online olur musun o sorun işte
1.Nesil E7 Yazılımına Dolby Eklenip, Link yenilenmiştir...
- - - Eklendi - - -
İnşallah diyelim kardeşim
abicim online olmazsin sanırım o yuzden orjinal yazılımın kilidini nasıl kırarım anlatabilir misiniz?
C7 için olanıda bekliyoruz kardeş
aya
unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli Uygulamarı Gösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...
- - - Eklendi - - -
Sen şimdi açıklayınca bende farkettim... bendede ekran kararıyor acaba anna ekran koruyucu sorunlumu diye düşünüyordum... güzel bir özellik ama diğer ekran koruyucularda bunu yapmam imkansız çünkü düzenlemesini bilmiyorum kardeşim
- - - Eklendi - - -
kulaklıkta ne sorun var ben onu anlamıyorum. ses gayet iyi...

aya
unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli Uygulamarı Gösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...
- - - Eklendi - - -
Sen şimdi açıklayınca bende farkettim... bendede ekran kararıyor acaba anna ekran koruyucu sorunlumu diye düşünüyordum... güzel bir özellik ama diğer ekran koruyucularda bunu yapmam imkansız çünkü düzenlemesini bilmiyorum kardeşim
- - - Eklendi - - -
kulaklıkta ne sorun var ben onu anlamıyorum. ses gayet iyi...
yoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zatenyok yok hocam ben daha kullanmadım yorumlardan gördüm sadece bilgi almak istedim. Birinci seviyede bile çok fazla ses veriyor yazmış MaxipmaN onu öğrenmek için![]()
problem şu dostum birince kademedeyken bile sanki sesi %50 açmışız gibi yüksek ses çıkıyor beynim bulandıyoksa seste sıkıntı yok dolby yok onu biliyon zaten
rofs2 / private / 10202be9 un içindeler...Hakan abicim fazla oluyorum kusura bakma ama hani bana 10281872, 101f880a 10282EDC bu üçünü ofwnin rofs2den çekip aynı yere aktar dedin ya işte o dosyalar tam olarak nerededir yani sistemde mi private de mi ve hangi isimli klasöre giricem ki o üç dosyayı alayım yoksa direk ana dizinde filan mıdır?
eğer çok istek varsa kaldırayım. Dolby ekleyip upload edersem bir daha link filan yenilemem şimdiden söylüyorum...
eskisine dönsem böyle hızlı değil çünküc6 upload ediyorum, hem dolby hemde ses orjinalliğini kontrol edip söylersen sevinirim...kaldır gitsin abi bi arkadaş daha var benim de memnun olmadığımı söylemiş ses isteyen rompatcherdan yama açar halleder benceeskisine dönsem böyle hızlı değil çünkü
hakan kardeşim c6 nin uploadı bitti mi? bide flaş yüzde 90larda hata veriyor.bunun bir çözümü yok mu? işletim sistemim windows 7 phoenix uyumluluk ayarını xp yapıyorum ama yine de 90larda hata veriyor.