bendeki sis ile olmaz... önceki yorumlarda c hafızasına atma var onu kullan...

onu atmayın kafayı yiyo

bu dolby birtek benim yazılımdamı yuklu acaba![]()

Ayrıca telefon gerçekten hızlanmış herşey 10 numara
kafama takılan bir nokta var onu sormak istiyorum çok ufak birşey ama çok etkili. Bu annanın ekran koruyucusunu kullandığımız zaman telefonun üstündeki sensörü kapattığımızda yani cebimize koyduğumuzda veya telefonu ekran üstü koyduğumuzda bir süre sonra ekran koruyucu devre dışı kalıyor ekran komple kapanıyor, sensörün önü açıldığında ekran koruyucu tekrar geliyor nedense bu bi tek annanın ekran koruyucusunda oluyor
diğerlerindede bunu yapma gibi bir olanağımız varmı? Çünkü geceleri telefonu ekran üstü koyuyorum ve şarjı çok etkiliyor bilmiyorum bunu kaç kişi farkında ama gerçekten etkiliyor 
galiba evet senin telefonu hala çözemedim özel üretim falan herhalde geçen sene kimsede çalışmayan modlar sende çalışıyordu

herşey mükemmel HIZ OPTİMİZASYON özellikle SOSYSL AĞLAR ON NUMARA OLDU
ANCAK HER GÜNCELLEMEDE EKLEMEYİ UNUTTUĞUN RADYO KULLANARAK ÇAL PROGRAMI MENÜDE YİNE YOK MALESEF..... EN ÇOK KULLANDIĞIM İŞLEVLERDEN BİRİYDİ HAKAN KARDEŞİM.
- - - Eklendi - - -
acaba bir halletme şansımız olabilir mi dostum her eferinde müzik çalardan dolaşarak girmek zorunda kalıyorum![]()
Sen şimdi açıklayınca bende farkettim... bendede ekran kararıyor acaba anna ekran koruyucu sorunlumu diye düşünüyordum... güzel bir özellik ama diğer ekran koruyucularda bunu yapmam imkansız çünkü düzenlemesini bilmiyorum kardeşimHakan kardeşim ellerine kollarına sağlık. %90da hata aldım ama eksik hiçbirşey yok şimdilik widgetler ekran koruyucular vs vs.Ayrıca telefon gerçekten hızlanmış herşey 10 numara
kafama takılan bir nokta var onu sormak istiyorum çok ufak birşey ama çok etkili. Bu annanın ekran koruyucusunu kullandığımız zaman telefonun üstündeki sensörü kapattığımızda yani cebimize koyduğumuzda veya telefonu ekran üstü koyduğumuzda bir süre sonra ekran koruyucu devre dışı kalıyor ekran komple kapanıyor, sensörün önü açıldığında ekran koruyucu tekrar geliyor nedense bu bi tek annanın ekran koruyucusunda oluyor
diğerlerindede bunu yapma gibi bir olanağımız varmı? Çünkü geceleri telefonu ekran üstü koyuyorum ve şarjı çok etkiliyor bilmiyorum bunu kaç kişi farkında ama gerçekten etkiliyor
![]()

bu kulaklıktaki yüksek ses olayı hepsinde oluyor mu peki MaxipmaN arkadaş baya muzdarip bu konudan ama eğer oluyorsa benim için de büyük sıkıntı o ya hakan hocam bir tek o konu kafama takıldı![]()

bekle bakalım yapacağım bir şey...
Anna ekran koruyucular'da sorun yaşayanlar aynı sorun bendede var 808 de menü tuşuna bastığımda simsiyah ekran oluyor yan tuşlar öndeki tuşlar hepsine basıyorum ekran hala simsiyah mecburen telefonu kapatıp açıyorum sonrada başka ekran koruyucu seçiyorum birkaç kez denedim hep aynı oldu yalnız bu Evols Cfw ile alakalı bir durum değil ben başka Cfw'lerde denemiştim gene aynısı olmuştu Anna ekran koruyucu FP2 cihazlarda çalışmıyor..
slm haqanguven yeni güncellemeyi nereden indireceğim. 1. Sayfadan mı başka sayfadan mı
Hakan abi zip manager’i paylaşabilir misin?Bir tane buldum ama o da depo hafızayı görüyor hafıza kartı görmüyor.
hakan abicim ben bu evolsu pazartesi günü yüklüycem de şu kamera olayıyla ilgi bi sorum var. Resim çekme dosyaları değil de sadece video çekme dosyalarını orjinal yazılım dosyası yapmak istiyorum şimdi ben hangi dosyaları nereye aktarayım yardımcı olur musun?
yazılımda bir sorun buldum galiba gps çalışmıyor daha önceden foursquare den check in yapıyordum artık yapamıyorum çünkü konumumu bulmuyor. Haritaları yükledim sorun düzeldi haritalarsız gps düzgün çalışmıyor belirtiyim...
10281872,101f880a,10282EDC bu üçünü ofwnin rofs2den çekip aynı yere aktar...
hakan abi peki nokia cokeri kullancam galiba ama onu kullanmayı bilmiyorum kilit felan kırmak gerekiyormuş tam bilmiyorum ama. Acaba onu nasıl yapıcam geri tekrar nasıl topluycam ki flash atayım? Anlatabilir misin veya ayrıntılı bir konu varsa eğer link verir misin oraya bakıp yapsam