Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan hocam bu gece yükleyeceğim inşallah. Fakat biraz yorumlara baktığımda hala c6 larda %90 sorunu devam ettiğini gördüm. Evimde 2 tane pc var 2 side win7. Bakalım birini xp ye çevireceğim öyle flashlamaya çalışacağım. İnşallah hata almam çünkü öyle olunca eksik geliyor bana gerçekten. Eğer olmazda vaktim olursa win8 format cd si hazırlamaya çalışıp öyle atacağım yani kısacası şu evolsu tam kullanmak için herşeyi yapacağım :D

Kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor, artık udada bir şey kalmadı sadece duvar kağıdı kaldı... anlıyacağın şu ki evols tam kuruluyor sadece duvar kağıdı yok... kolay gelsin şimdiden umarım hata almazsın kardeşim...

achambo

achambo

Üye

Kimilerinde hata veriyor kimilerinde vermiyor, artık udada bir şey kalmadı sadece duvar kağıdı kaldı... anlıyacağın şu ki evols tam kuruluyor sadece duvar kağıdı yok... kolay gelsin şimdiden umarım hata almazsın kardeşim...

benim udada o bile yok:D:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

yedek alsam ofw yi flashlasam kontrol ettikten sonra tekrar evols u flashlayıp geri yükleme yapsam sıkıntı olmaz değilmi?

Bi daha uğraşmak istemiyorum yüklemeyle felan. hafıza kartınıda biçimlendirmemeyi düşünüyorum :D
denemedim hiç o yüzden bir şey diyemem ama dene istersen, eğer hata alırsan evolsda artık baştan kurarsın kardeşim...

- - - Eklendi - - -

benim udada o bile yok:D:D

sildinmi

- - - Eklendi - - -

benim pc xp ve %100 yuklendi sorun yok [c601]

işte kimilerinde oluyor kimilerinde olmuyor anlamadım gitti...

achambo

achambo

Üye

denemedim hiç o yüzden bir şey diyemem ama dene istersen, eğer hata alırsan evolsda artık baştan kurarsın kardeşim...

- - - Eklendi - - -

sildinmi

- - - Eklendi - - -

işte kimilerinde oluyor kimilerinde olmuyor anlamadım gitti...

genişletme yaptım sonra eski haline aldım:D gitti

arslanla

arslanla

Üye
dolby hariç bi sorun eksiklik yok tel C7...

achambo

achambo

Üye
dolby'i yanlış gömmüştüm onun için genişlettim sonra eskisine döndürdüm:D

vahcet12

Üye

benim pc xp ve %100 yuklendi sorun yok [c601]

Bilgin için çok teşekkür ederim dostum. Benimde telefonum black. İnşallah sorunsuz yüklerim.

Sadece duvar kağıdıysa tamam dostum o zaman format atmama gerek yok :D bir önceki sürümde widgetlerin bir kısmı ve ekran koruyucular gelmemişti çünkü ki bunlarda sürekli kullanılan şeyler. Duvar kağıdını hallederiz google amcada bir sürü hd duvar kağıdı var zaten sende ek olarak vermişsin sağolasın :) Yükledikten sonra bilgi veririm o zaman :)

achambo

achambo

Üye
zaten %90 hatası veriyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bilgin için çok teşekkür ederim dostum. Benimde telefonum black. İnşallah sorunsuz yüklerim.

Sadece duvar kağıdıysa tamam dostum o zaman format atmama gerek yok :D bir önceki sürümde widgetlerin bir kısmı ve ekran koruyucular gelmemişti çünkü ki bunlarda sürekli kullanılan şeyler. Duvar kağıdını hallederiz google amcada bir sürü hd duvar kağıdı var zaten sende ek olarak vermişsin sağolasın :) Yükledikten sonra bilgi veririm o zaman :)
Herşey rofs2dedir, gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin, inşallah sorunda almazsın. Kolay gelsin kardeşim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan sarj kullanımı konusunda 1 seviye daha üste çıkmışsın sabahtan beri kullanıyorum mesajlaşıyorum sadece çeyrek gitti gibi eskiden yarısı veya daha fazla giderdi gerçekten çok iyi oldu benim için bu sağolasın.Telefonun hızı hakkında söylenecek yok sadelik ve görünüm süper :oke: Dolby deneme imkanım olmadı varmı yokmu bilmiyorum ama benim için çok çok önemli bişey değil :) Fakat şarj konusu mükemmel şekilde devam ediyor şuan bakalım maksimum ne kadar gidecek tekrar tesekkurler. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan sarj kullanımı konusunda 1 seviye daha üste çıkmışsın sabahtan beri kullanıyorum mesajlaşıyorum sadece çeyrek gitti gibi eskiden yarısı veya daha fazla giderdi gerçekten çok iyi oldu benim için bu sağolasın.Telefonun hızı hakkında söylenecek yok sadelik ve görünüm süper :oke: Dolby deneme imkanım olmadı varmı yokmu bilmiyorum ama benim için çok çok önemli bişey değil :) Fakat şarj konusu mükemmel şekilde devam ediyor şuan bakalım maksimum ne kadar gidecek tekrar tesekkurler. :)

2. nesillerde Dolby orjinalde var zaten, yani sizde var 1. nesillerde eklemeyi unuttum... Bilgi ve yorumun için teşekkürler güle güle kullan :)

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi dolbyi sis şeklinde veya flash atmadan yüklemenin bir yolu yok mu. Telefonu tam istediğim gibi ayarladım tekrar flash atmak istemiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi dolbyi sis şeklinde veya flash atmadan yüklemenin bir yolu yok mu. Telefonu tam istediğim gibi ayarladım tekrar flash atmak istemiyorum
bendeki sis ile olmaz... önceki yorumlarda c hafızasına atma var onu kullan...

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi o konuda verilen dosyayı attım telefon kafayı yedi tekrar tek tek sildim birde sen paylaşır mısın onu deneyim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt