ben görmedim![]()

sosyal ağlar nasıl bari![]()
sosyalde sorun yok dostum eline sağlık

sosyal ağlar nasıl bari![]()

her cfw de oluyorsa senle alakalıdır... komple sıfırlıyor musun telefonu? kırıntılar yazılımı karıştırır...Ekran kilitliyken kilit tuşuna 1 sefer bastığımda ekran gelip tekrar kilitleniyor. Diğer cfw lerdede aynısı oluyordu benle alakalımı acep :S
tamam saolasıncar mode deniyim
- - - Eklendi - - -
çalışıyo sorun yok![]()
orjinal ses yüksekliği için hangi dosyalar silinecek söyleyebilir misin memlekete gideceğim de müzik şart oldu![]()
Hard atıp sonra sıfırla ile flashlıyorum.
her cfw de oluyorsa senle alakalıdır... komple sıfırlıyor musun telefonu? kırıntılar yazılımı karıştırır...
Harita Uygulamaları yokmuş yavarada bakıyodum
![]()
Hard atıp sonra sıfırla ile flashlıyorum.

menü / internet/ güncellemeler uygulamasından yükleyebilirsin...
peki yazılımı en baştan kurduğun zamanda mı aynı hata var, yoksa sonradan mı oluyor o hata...
Aklıma geldi de. Wireless yok suan.
- - - Eklendi - - -
Depoyuda biçimlendiriyorum.
hımm onu denemedim. Ama 1-2 saniye gibi kısa bir süre basılı tutunca kilit açma tuşuna açabiliyorum kilidi çok önemli değil.
Şuan herşey istediğim gibi gidiyor.
Süper hız + sadelik + süper görünüm + ...
![]()

Hakan hocam bu gece yükleyeceğim inşallah. Fakat biraz yorumlara baktığımda hala c6 larda %90 sorunu devam ettiğini gördüm. Evimde 2 tane pc var 2 side win7. Bakalım birini xp ye çevireceğim öyle flashlamaya çalışacağım. İnşallah hata almam çünkü öyle olunca eksik geliyor bana gerçekten. Eğer olmazda vaktim olursa win8 format cd si hazırlamaya çalışıp öyle atacağım yani kısacası şu evolsu tam kullanmak için herşeyi yapacağım![]()
yedek alsam ofw yi flashlasam kontrol ettikten sonra tekrar evols u flashlayıp geri yükleme yapsam sıkıntı olmaz değilmi?
yazılımsal mı, donanımsal mı denemenin en iyi yolu ofw yazılımına geçip denemektir, aynıysa donanımsaldır ve garantisi varsa bitmeden ver garantiye yapsınlar...
güle güle kullanın, ne mutlu bana beğendiğiniz bir cfw hazırlayabildiysem![]()