Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

evet 3 mb

- - - Eklendi - - -

bakalım 1. nesil linkleri daha sonra belki yenilerim. söz vermiyorum ama şuan olmaz kafa kalmadı bende

dostum sadece dolby için o kadar upload ile uğraşmana gerek yok bence yazılıma gömmedende sağlıklı çalışıyor dolby :)

timuçin

Üye
abi ellerinden öpüyorum önceden güç tasarufsuz 5 saat gitmiyodu şimdi 12 saat oldu hayla (KULLANMADAN)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ellerinden öpüyorum önceden güç tasarufsuz 5 saat gitmiyodu şimdi 12 saat oldu hayla (KULLANMADAN)

estağfurullah duan yeter kardeşim... yorumun için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

dostum sadece dolby için o kadar upload ile uğraşmana gerek yok bence yazılıma gömmedende sağlıklı çalışıyor dolby :)

oda doğru ama benimde içime sinmiyor işte :)

- - - Eklendi - - -

flash atıyorum olursa linki ben veriyim:D

oldumu bari :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve yaren_dede
achambo

achambo

Üye

estağfurullah duan yeter kardeşim... yorumun için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

oda doğru ama benimde içime sinmiyor işte :)

- - - Eklendi - - -

oldumu bari :)

daha müzik atmadım atınca derim:D

timuçin

Üye
el feneri widgeti n8 de nasıl açılyo baya denedim açamadm

achambo

achambo

Üye
oldu abi:)

- - - Eklendi - - -

hakan abi nedense kimsenin mesajını beğenmiyo:D

timuçin

Üye
arkadaş nokia ilk defa adam akıllı bir tema yapmış mağazada var .nano technology diye klavyede güzel. Abi sesde güzel çıkyo önceden adamın ne dedini anlamıyodum şimdi net çok süpersin abi. Ben youtubede aramada üsttekine basıyom alttaki çıkıyo onu nasıl düzeltrim

klavyeci

klavyeci

Üye
Efektler v2.0 ve Maxi Mod v5.0 gibi mod programlar kurulabiliyor mu?

coolasker54

coolasker54

Üye
Az önce bende flashladım. Kusura bakma YUH diyorum :P: Bu nasıl bir hızdır. Nerdeyse ben basmadan açıcak açmak istediğim şeyi.:ehe
Kullandığım cfw lerin arasında en hızlısı , en sadesi ve en güzeli. Biraz kurcaladım eksik bir yanı yok.(En azından şuanlık) Final sürümünü verdiğinden beri takip ediyorum bu güne nasip oldu yüklemek ve gerçekten mükemmel.
Ellerine sağlık.:alkis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

El feneri n8 de açılmıyor.xenon flash olmasından dolayı,yanlışım varsa düzeltin

keşke söyleseydiniz çalışmadığını n8 de eklemezdim...

- - - Eklendi - - -

El feneri n8 de açılmıyor.xenon flash olmasından dolayı,yanlışım varsa düzeltin

Az önce bende flashladım. Kusura bakma YUH diyorum :P: Bu nasıl bir hızdır. Nerdeyse ben basmadan açıcak açmak istediğim şeyi.:ehe
Kullandığım cfw lerin arasında en hızlısı , en sadesi ve en güzeli. Biraz kurcaladım eksik bir yanı yok.(En azından şuanlık) Final sürümünü verdiğinden beri takip ediyorum bu güne nasip oldu yüklemek ve gerçekten mükemmel.
Ellerine sağlık.:alkis

Yorumun için teşekkürler... yorumlar böyle olunca banada güle güle kullanın demek kalıyor :)

- - - Eklendi - - -

oldu abi:)

- - - Eklendi - - -

hakan abi nedense kimsenin mesajını beğenmiyo:D

:) yorum atıyorum herkeze tek tek o yeter

- - - Eklendi - - -

arkadaş nokia ilk defa adam akıllı bir tema yapmış mağazada var .nano technology diye klavyede güzel. Abi sesde güzel çıkyo önceden adamın ne dedini anlamıyodum şimdi net çok süpersin abi. Ben youtubede aramada üsttekine basıyom alttaki çıkıyo onu nasıl düzeltrim

ses güzelde Dolby unutmuşum o kötü oldu...

- - - Eklendi - - -

Efektler v2.0 ve Maxi Mod v5.0 gibi mod programlar kurulabiliyor mu?
denemedim ama kurulur... kurunca sonucu söylersen, kurmak isteyenlere yardımcı olursun...

achambo

achambo

Üye
e7 link ekliyim mi:D

ama bendeki kamera modu orjinal:)

klavyeci

klavyeci

Üye
[quote="haqanguven, post: 6252759

denemedim ama kurulur... kurunca sonucu söylersen, kurmak isteyenlere yardımcı olursun...
[/QUOTE]

Çünkü önceki yazılımda kurulmuyordu da o yüzden sordum.Peki bu dolby olayı için linkler tekrar yenilecek mi?

achambo

achambo

Üye
dolby var bende:sirit:

coolasker54

coolasker54

Üye
Program yüklensin diye bekliyorum. Program çoktan yüklenmiş bile. Gerçekten güzel bi iş çıkarmışsın. İçim kıpırdadı :ehe

MaxipmaN

Üye
kamera ayarları süper olmuş :alkisancak sağ kulaklıktan daha fazla ses çıkıyor gibi geldi dolbyden önemlisi düzenleme yayınlayacaksan ses yüksekliği ayarını orjinale döndürmen çok iyi olacak

coolasker54

coolasker54

Üye
603 e radyo kullanarak çal widged i fazla mı olmuş ne :D

- - - Eklendi - - -

bide radyo widged i yok :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü önceki yazılımda kurulmuyordu da o yüzden sordum.Peki bu dolby olayı için linkler tekrar yenilecek mi?
bakalım eklemeyi düşünüyorum da upload uzun sürüyor o can sıkıcı

- - - Eklendi - - -

bence de o uygulamayı kullanın ;)

- - - Eklendi - - -

603 e radyo kullanarak çal widged i fazla mı olmuş ne :D

- - - Eklendi - - -

bide radyo widged i yok :D

o internet radyodur :)

- - - Eklendi - - -

kamera ayarları süper olmuş :alkisancak sağ kulaklıktan daha fazla ses çıkıyor gibi geldi dolbyden önemlisi düzenleme yayınlayacaksan ses yüksekliği ayarını orjinale döndürmen çok iyi olacak
hapörler dengesini bozmaz sana öyle geliyordur, bakalım yenileyebilirimde yenileyememde :)

- - - Eklendi - - -

Program yüklensin diye bekliyorum. Program çoktan yüklenmiş bile. Gerçekten güzel bi iş çıkarmışsın. İçim kıpırdadı :ehe
:) hehe teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Dolby dışında yazılımda başka eksik yok dimi...

Üst Alt