achambo
Üye
evet 3 mb
- - - Eklendi - - -
bakalım 1. nesil linkleri daha sonra belki yenilerim. söz vermiyorum ama şuan olmaz kafa kalmadı bende
flash atıyorum olursa linki ben veriyim

evet 3 mb
- - - Eklendi - - -
bakalım 1. nesil linkleri daha sonra belki yenilerim. söz vermiyorum ama şuan olmaz kafa kalmadı bende

evet 3 mb
- - - Eklendi - - -

abi ellerinden öpüyorum önceden güç tasarufsuz 5 saat gitmiyodu şimdi 12 saat oldu hayla (KULLANMADAN)

dostum sadece dolby için o kadar upload ile uğraşmana gerek yok bence yazılıma gömmedende sağlıklı çalışıyor dolby![]()

flash atıyorum olursa linki ben veriyim![]()

estağfurullah duan yeter kardeşim... yorumun için teşekkürler
- - - Eklendi - - -
oda doğru ama benimde içime sinmiyor işte
- - - Eklendi - - -
oldumu bari![]()

El feneri n8 de açılmıyor.xenon flash olmasından dolayı,yanlışım varsa düzeltinel feneri widgeti n8 de nasıl açılyo baya denedim açamadm
Bu nasıl bir hızdır. Nerdeyse ben basmadan açıcak açmak istediğim şeyi.

el feneri widgeti n8 de nasıl açılyo baya denedim açamadm
El feneri n8 de açılmıyor.xenon flash olmasından dolayı,yanlışım varsa düzeltin
el feneri widgeti n8 de nasıl açılyo baya denedim açamadm
El feneri n8 de açılmıyor.xenon flash olmasından dolayı,yanlışım varsa düzeltin
Az önce bende flashladım. Kusura bakma YUH diyorumBu nasıl bir hızdır. Nerdeyse ben basmadan açıcak açmak istediğim şeyi.
Kullandığım cfw lerin arasında en hızlısı , en sadesi ve en güzeli. Biraz kurcaladım eksik bir yanı yok.(En azından şuanlık) Final sürümünü verdiğinden beri takip ediyorum bu güne nasip oldu yüklemek ve gerçekten mükemmel.
Ellerine sağlık.![]()

oldu abi
- - - Eklendi - - -
hakan abi nedense kimsenin mesajını beğenmiyo![]()
yorum atıyorum herkeze tek tek o yeterarkadaş nokia ilk defa adam akıllı bir tema yapmış mağazada var .nano technology diye klavyede güzel. Abi sesde güzel çıkyo önceden adamın ne dedini anlamıyodum şimdi net çok süpersin abi. Ben youtubede aramada üsttekine basıyom alttaki çıkıyo onu nasıl düzeltrim
denemedim ama kurulur... kurunca sonucu söylersen, kurmak isteyenlere yardımcı olursun...Efektler v2.0 ve Maxi Mod v5.0 gibi mod programlar kurulabiliyor mu?

bakalım eklemeyi düşünüyorum da upload uzun sürüyor o can sıkıcıÇünkü önceki yazılımda kurulmuyordu da o yüzden sordum.Peki bu dolby olayı için linkler tekrar yenilecek mi?
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...e-v1-00-1-multi-lang-s-3-unsigned-810222.html
uygulama yükleyeceklerin işine yarayabilir![]()
603 e radyo kullanarak çal widged i fazla mı olmuş ne
- - - Eklendi - - -
bide radyo widged i yok![]()

hapörler dengesini bozmaz sana öyle geliyordur, bakalım yenileyebilirimde yenileyememdekamera ayarları süper olmuşancak sağ kulaklıktan daha fazla ses çıkıyor gibi geldi dolbyden önemlisi düzenleme yayınlayacaksan ses yüksekliği ayarını orjinale döndürmen çok iyi olacak

Program yüklensin diye bekliyorum. Program çoktan yüklenmiş bile. Gerçekten güzel bi iş çıkarmışsın. İçim kıpırdadı![]()
hehe teşekkürler