Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hakan abi widget ve ekran koruyucuları çeşitliliği çok iyi olmuş bi de o kılavuzu falan kaldırabilirdin
ayrıca telefon açıkkan başlattım kapandı splashscreen 2–3 dk yüklendi ardından bu hatayı verdi

tekrar açtım orjinal fw denedim olmadı ne yaptıysam olmadı rn sonunda kurcalarken şu ayarları yaptım öyle yüklendi acaba zaten öyle mi olması gerekiyor du

ve yine %90 la bitti flaş

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi N8 dosyası ne zaman yenilecek hala beklemedeyiz..

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kedi006
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
N8 Linki Güncellenmiştir....

timuçin

Üye
abi ben flaşladm değişklikler güzel olmuş şarz ledini bi ayrı beğendm bu n8 dosyaları neden yenilenyo sorun yok bende

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan 701de kamera problemi çözüldü dimi flashlayacam şimdi ?

tass_co1983

tass_co1983

Üye
hakan bir sıkıntı da bende var. dfs7x92_light_notification_control.rul ve dsf7x92_light_mutekey.rul doğru çalışmamakta. bunu nasıl düzeltebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan 701de kamera problemi çözüldü dimi flashlayacam şimdi ?

çözüldü, flaşhlayabilirsin...

- - - Eklendi - - -

hakan bir sıkıntı da bende var. dfs7x92_light_notification_control.rul ve dsf7x92_light_mutekey.rul doğru çalışmamakta. bunu nasıl düzeltebilirim?

iyide ben o dosyayı değiştirmedim ki...

- - - Eklendi - - -

Hakan abi widget ve ekran koruyucuları çeşitliliği çok iyi olmuş bi de o kılavuzu falan kaldırabilirdin
ayrıca telefon açıkkan başlattım kapandı splashscreen 2–3 dk yüklendi ardından bu hatayı verdi

tekrar açtım orjinal fw denedim olmadı ne yaptıysam olmadı rn sonunda kurcalarken şu ayarları yaptım öyle yüklendi acaba zaten öyle mi olması gerekiyor du

ve yine %90 la bitti flaş

iyide sen farklı ayarlarla atıyorsun konuda anlatım yaptım oraya bakıp neden yapmıyorsun

tass_co1983

tass_co1983

Üye
hayır değiştirdin demedim. normalde çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. ne engel oluyordur onu sormak istedim :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık hakan ben saatt 14 de 603 çe cfw yi kurdum 512 mb c hafızası ile açıldı açıldıktan sonra 7370 kare yapıp soft format attım menü vs 5 dakika boyunca takıldı sonra düzeldi bi sorun yok şimdi, baktım sen 603 linkini yenilemişsin ne değişiklik olduda yeniledin acaba yeniden indirip kurmak gereklimi
hard format at, depoyu biçimlendir, eski yazılım dosyalarını sil yenilerini öyle at rm klasörüne kesin bir yerden yanlışlık yaptın.. ayrıca yazılımı yazılım sıfırla ile atmayı unutma..

- - - Eklendi - - -

şimdi baktım msj alıp göndermiyor genel : mesaj sunucusunda hata uygulamalar kapatılacak deyip mesajlardan çıkıyor
yükleme talimatlarını dikkate aldınmı

- - - Eklendi - - -

hayır değiştirdin demedim. normalde çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. ne engel oluyordur onu sormak istedim :oke:

kurduğun uygulamalardan kaynaklıdır belki... bende öyle bir sorun yok başka 701 kullananda denesin

- - - Eklendi - - -

cfw den pek anlamam ancak gayet güzel bişeye benziyor emeği geçenler gerçekten iyi iş çıkarmışlar bunu tele yüklemeyi düşünüyorum ancak tekrar orjinal eski haline döndürebilirmiyiz telefonu phoneix le çünkü bi 4-5 ay daha garantisi var

teşekkürler... Tabikiden döndürebilirsin. bunu attığın gibi ofw dosyalarıyla flaşhlarsın dönmüş olursun...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Abi farklı atmıyorum ki sw reset ten başlattım işte

- - - Eklendi - - -

Ayarlar la oldu normal anlatımla hatayı verdi zaten

tass_co1983

tass_co1983

Üye
normalde bütün ışıklar yanıp sönüyordu aranma anı olsun sonrası olsun. şimdi sadece aranmadan sonra yanıp sönüyor. neyse biraz kurcalarız artık. tekrar :tşk:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hayır abi zaten şu ana kadar tüö flashlarda o hata geldi kabloyu çektiğimde yüklenmiş oldu orda gelen hata %90 olduğunda değil ilk başta geliyor neden o hatayı veriyor ben doğru ayar mı yapıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yazılım 100 de 100 yuklendi dostum açılış güzel olmuş, yanlız widget menusunda 6-7 tane tercih var gereksiz gibi geldi bana, onun dışında iyi görünüyor cihaz akıcı, kameradan pek anlamam ama eskisine göre daha iyi ve açılışı kapanışı seri olmuş. emeğin için tekrar teşekkürler :) şimdi modlama bölümüne bi giriş yapayım :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Aynen bahadır abi :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılım 100 de 100 yuklendi dostum açılış güzel olmuş, yanlız widget menusunda 6-7 tane tercih var gereksiz gibi geldi bana, onun dışında iyi görünüyor cihaz akıcı, kameradan pek anlamam ama eskisine göre daha iyi ve açılışı kapanışı seri olmuş. emeğin için tekrar teşekkürler :) şimdi modlama bölümüne bi giriş yapayım :D
Yorumun için teşekkürler, daha ne diyeyim güle güle kullan kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Hayır abi zaten şu ana kadar tüö flashlarda o hata geldi kabloyu çektiğimde yüklenmiş oldu orda gelen hata %90 olduğunda değil ilk başta geliyor neden o hatayı veriyor ben doğru ayar mı yapıyorum

phoenix in son sürümü paylaştım bu gün indir onu kur onunla flaşhla bakalım aynı hatayı alacakmısın...

- - - Eklendi - - -

normalde bütün ışıklar yanıp sönüyordu aranma anı olsun sonrası olsun. şimdi sadece aranmadan sonra yanıp sönüyor. neyse biraz kurcalarız artık. tekrar :tşk:
eski kullandığın cfw lerden kırıntılar kalabilir. yazılımda sorun olup olmadığını anlaman için. hafi kartı , depo biçimlendir hard format ve öyle kullan yedek alıp sonra geri yüklemen bile karıştırır yazılımı

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tupyupp

tupyupp

Üye
Abi biliyorum çok yordum seni ama hala sıkıntım var. 12 megapixel de 16:9 seçeneği olmadığı için fotoğraflar küçük oluyor çekince. Önceki evols da yoktu bu sıkıntı. Şuan iki sürüm de var bende eğer nasıl yapacağımı anlatırsan öncekinin kamera dosyasını buna atayım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Abi artık çok geç çoğu ayarı yaptım bir dahaki sefere inşallah :) tekrardan teşekkür ederim :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
son olarak kilit tuşunda titreşim için ne yapıyorduk hakan :hmmm unuttum da:ehe

Üst Alt