Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Geldim. Şuan 603 Yazılımını Yeniliyorum, Ondan sonra n8 i

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi birde n8 de araç modu yok mu göremedim de birde abi bunda 8 megapixel de bile ekranı doldurmuyordu fotoğraf. O da düzelecek değil mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi birde n8 de araç modu yok mu göremedim de birde abi bunda 8 megapixel de bile ekranı doldurmuyordu fotoğraf. O da düzelecek değil mi

araç modu uygulaması var kurman gerek... düzelecek düzelecek...

tupyupp

tupyupp

Üye
Nerden kurmam gerekiyor anlayamadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bölümünden araç modu uygulamasını indir kur...

MaxipmaN

Üye
hakan dostum ben sw reset ile flashladım bi daha flash atmama gerek var mı tel gayet hızlı çalışıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan dostum ben sw reset ile flashladım bi daha flash atmama gerek var mı tel gayet hızlı çalışıyor

sw reset ile flaşhlanacak zaten... sorun yoksa kullan, sorun varsa sw reset ile flaşhlamadıysan sw reset ile tekrardan flaşhlaman gerek... ama sorun yok diyorsun o zaman gerekte yok :)

- - - Eklendi - - -

2. Nesil 603 Yazılım Dosyaları Yenilendi...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
konuda paylaştığın linkte yazılım güncelle demiş bi arkadaş yazılım güncelle ile yükledi sanırım kafam karıştı benim de neyse bende sorun yok doğru bir şekilde yaptım zaten:oke:

mertarslan111

mertarslan111

Üye
Saol krdesm indirip kurayım :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey,
808 de kamera yandaki tuşa basınca açılmıyor illa ikona basıcan düzeltmek mümkünmü..

poyo34

Üye
eline sağlık hakan ben saatt 14 de 603 çe cfw yi kurdum 512 mb c hafızası ile açıldı açıldıktan sonra 7370 kare yapıp soft format attım menü vs 5 dakika boyunca takıldı sonra düzeldi bi sorun yok şimdi, baktım sen 603 linkini yenilemişsin ne değişiklik olduda yeniledin acaba yeniden indirip kurmak gereklimi

fsfsddased

Üye
Hakan abi 700ün kamera ayarlarını yenilemiştin indirdim flaş attım gene 8 5 5 megapiksel var :/ k.bakama başınıda çok ağrıtıyorum dünden beri :/

tupyupp

tupyupp

Üye
eline sağlık hakan ben saatt 14 de 603 çe cfw yi kurdum 512 mb c hafızası ile açıldı açıldıktan sonra 7370 kare yapıp soft format attım menü vs 5 dakika boyunca takıldı sonra düzeldi bi sorun yok şimdi, baktım sen 603 linkini yenilemişsin ne değişiklik olduda yeniledin acaba yeniden indirip kurmak gereklimi

Kamera ayarlarında değişiklik oldu sanırım..

poyo34

Üye
şimdi baktım msj alıp göndermiyor genel : mesaj sunucusunda hata uygulamalar kapatılacak deyip mesajlardan çıkıyor

CABBAR

CABBAR

Üye
Öyleyse Hakan bi baksın beni aşar

ts2000

ts2000

Üye
cfw den pek anlamam ancak gayet güzel bişeye benziyor emeği geçenler gerçekten iyi iş çıkarmışlar bunu tele yüklemeyi düşünüyorum ancak tekrar orjinal eski haline döndürebilirmiyiz telefonu phoneix le çünkü bi 4-5 ay daha garantisi var

Üst Alt