Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

-Hokage-

-Hokage-

Üye
abicim yeni güncelleme mi geldi noldu gelecek mi yoksa fransoz kaldım konuya :D Bende ilk evols var v1 daş gibi mübarek telefon servisten gelsin bu hafta yüklicem evolsu tekrar. Evols olmadan C7'nin akıllık telefonluğu kalmıyo valla m*l olup kalıyo :D

- - - Eklendi - - -

usta aman şu başlığı değiştir yer maxicepe girdiğimde şizofren gibi konuna bakıyorum sonra herşeyin aynı oldugunu görüyorum hevesim kırlıyo tarih falan yaz su baslıga :D

• Beğen
Tepkiler: salkin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abicim yeni güncelleme mi geldi noldu gelecek mi yoksa fransoz kaldım konuya :D Bende ilk evols var v1 daş gibi mübarek telefon servisten gelsin bu hafta yüklicem evolsu tekrar. Evols olmadan C7'nin akıllık telefonluğu kalmıyo valla m*l olup kalıyo :D

- - - Eklendi - - -

usta aman şu başlığı değiştir yer maxicepe girdiğimde şizofren gibi konuna bakıyorum sonra herşeyin aynı oldugunu görüyorum hevesim kırlıyo tarih falan yaz su baslıga :D

bu gece geliyor güncelleme... başlık değişecek kardeşim

salkin

salkin

Üye
Sürekli yeni beklentiler illaki oluyor evet :)

kaptan23

kaptan23

Üye
3:25 dk:ağlarım:of geçmiyor zzaman:kop:

kaptan23

kaptan23

Üye
ne kaldı canım şunun şurasında 3:17dk :ehe

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
3.12

• Beğen
Tepkiler: kaptan23
CABBAR

CABBAR

Üye
Dostlar sizden ricam dakika başına ne kadar kaldığı ile ilgili mesaj atmasanız buraya :tebessüm: bu konu evolsla ilgili bilgilendirme ve sorunların anlatıldığı, çözümlerin paylaşıldığı bi konu. Sizin kaç saat, kaç dakika kaldığını yazmanız yararlı bilgilerin arada kaynamasına sebep oluyor. Lütfen dikkat edelim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: achambo ve kaptan23
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ne kaldı canım şunun şurasında 3:17dk :ehe

Dostlar sizden ricam dakika başına ne kadar kaldığı ile ilgili mesaj atmasanız buraya :tebessüm: bu konu evolsla ilgili bilgilendirme ve sorunların anlatıldığı, çözümlerin paylaşıldığı bi konu. Sizin kaç saat, kaç dakika kaldığını yazmanız yararlı bilgilerin arada kaynamasına sebep oluyor. Lütfen dikkat edelim :tebessüm:

:aman2:bu laf bana geldi mesaj alınmıştır albayım

Haklı konu dışı mesajlar konuyu başka yönlere saptırıyor :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesajlarını sildiğim arkadaşlar yeni bir sürüm çıkacak diye tam 7 sayfa gereksiz yere konuyu zapt etmenin gereği varmı.!!!

Tekrarında ceza alırsınız.Ayrıca beğeni gibi istekleride görmedim değil.Konu takibimde bilginize.

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
final güncellemesine bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum.seviniyorum çünkü özellikleri tamamlanmış eksikleri giderilmiş bi cfw geliyor.uzuluyorum cnku hakan abi artik bu islerle ugrasmicak symbian bitiyor :( bu cfw nin tadini cikaralim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
final güncellemesine bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum.seviniyorum çünkü özellikleri tamamlanmış eksikleri giderilmiş bi cfw geliyor.uzuluyorum cnku hakan abi artik bu islerle ugrasmicak symbian bitiyor :( bu cfw nin tadini cikaralim
Her şeyin bir sonu var, Bunun sonu da buraya kadarmış...
Nokia güncelleme yayınlarsa, Evols da son sürüme güncellenecektir...

Anil-D

Anil-D

Üye
bu nokia beklersek bizim telefona bişey çıkarmaz

nıcolahı

Üye
yahu arkadaşlar ya benim gözler arızalı yada indirme bağlantısını bulamadım

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Her şeyin bir sonu var, Bunun sonu da buraya kadarmış...
Nokia güncelleme yayınlarsa, Evols da son sürüme güncellenecektir...

ins nokia yayinlar fp3 yada baska bisey.biz cok alistik symbiana ve bu tur cwfelere

nıcolahı

Üye
anladım arkadaşlar ama bir şey sormak istiyorum cwf li c6-01 telefonu kardeşim kullanıyor modifiyeli cwf de kamera donuyor orjinal sürüme dönmek istiyor ürün kodu 059c260 silver ürünün tüm dosylarını orjinal fw bölümünden cektim ancak flash işlemine başla dediğim de RM601_APE_ONLY_ENO_11w32_v0.064(1).fpsx dosyası yok diyor dosyayı indiriyorum atıyorum ama kabul etmiyor bunun nedeni ne acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım arkadaşlar ama bir şey sormak istiyorum cwf li c6-01 telefonu kardeşim kullanıyor modifiyeli cwf de kamera donuyor orjinal sürüme dönmek istiyor ürün kodu 059c260 silver ürünün tüm dosylarını orjinal fw bölümünden cektim ancak flash işlemine başla dediğim de RM601_APE_ONLY_ENO_11w32_v0.064(1).fpsx dosyası yok diyor dosyayı indiriyorum atıyorum ama kabul etmiyor bunun nedeni ne acaba
seçeneklerden onu sil

Üst Alt