haqanguven
Üye
sildim sildim sadece İngilizce ve Türkçe varHakan abi yazma dillerini rofs2 privateden bi klasmrden sildin dmi bende buldum.az önce o klasörü telefonda 10 mbdan fazla yer açılıyor abi![]()

sildim sildim sadece İngilizce ve Türkçe varHakan abi yazma dillerini rofs2 privateden bi klasmrden sildin dmi bende buldum.az önce o klasörü telefonda 10 mbdan fazla yer açılıyor abi![]()

bilmiyorum ben fp2 ile başladım 2. nesili cihazı kullanmaya... denemeden bir şey diyemem...fp1 tarayıcısı sorunlumuydu o portlanır mı
Abi klavyeye bakabildin mi acaba? Birde final için farklı bir duvar kağıdı olacak mı abi?![]()
701 için mobil veri yok uyarısı kaldırıldı mı hakan?
açıklamada sadece 1 nesil de yazıyordu ondan sordum![]()

birdek sistem dosyalarını görmüyorsun, onun dışında hack yapmıyorsun... ekten verdiğim rom patcherı kuracaksın.. diğerleri uyumsuzdur fp2 ile... Rom patcher gömülü değil, mobil veri bağlantısı kaldırıldı ama etkin aktarma notu 2. nesillerde hala var...hakan daha önce evolsu 603 te kullanıyordum şimdi uzun zamandır hazan edition kullanıyorum tekar evolsa geçmek istiyorum fakat sırf sistem erişimine açık olmaması ve rompatcherin olmaması yüzünden yüklemiyorum sonradan sadece rompatcheri yüklemek yetmiyor hack yapar gibi işlem yapıyorsun bayağı sıkıntılı oluyor bayağı zaman geçmiş belki onları koymuşsundur birde 603 te mobil veri ve etkin aktarmalar notu uyarısını kaldırdınmı ? senden haber bekliyorum evolsu yükleyeceğim
abi eklediğin widgetlerde ekran döndürme, vpn fln var mı
- - - Eklendi - - -
onları core a gömersen sıkıntı oluyo skin değişmede joshlog mod işe yaramıyo da
rom patcheri yüklemen yeterli başka bir şey yapmıyorsun... 4 gün sonra güncelleme var, bekle bir daha format atmazsın...biliyorumsistem dosyalarını görmek için senin verdiğin rompatcheri yüklemek yeterlimi birde yakında güncelleme var galiba beklesemmi çok bişey değişirmi
tamam 4 gün daha bekleyeceğim birde ben evols kullanırken pil göstergesi beyazmıydı grimiydi neydi unuttum onu renkli yapabilirmisin mesela kırmızı her zaman elektiriği bir aküyü çağrıştırıyor o bakımdan söyledim
gridir ama görünümleri değişmiştir... şuanlık yokabı yeni yenilikler varmı