o kadar bilmem de çok ekran koruyucu olmasın 5 tane olsa yeter...![]()
en güzellerini koyuyorum. öyle her ekran koruyucuyu gömmüyorum...10 tane ideal bence
tekrar sor kardeşimabi soruma cevap vermedin
portlamak öyle kolay iş değil. portlamaya çalışıcam biraz sabır...bize portlarsan anna tarayıcısınımı kullancaz
- - - Eklendi - - -
bize portlarsan anna tarayıcısınımı kullancaz
o görünümdür klavye değil kianna tarayıcısı iyidir eger yapabilirsen üstad. Bi de by blade nin developers temasının qwerty klavyesini portlarsan süper olur.
işte tek bug o var... açmıyor mesajarı bekleme ekranına atıyor o yüzden tereddütteyim...
onları telefona yükledikten sonra tema gibi seçme şansımız varmı yoksa sürekli flashla atmak durumundayız?mifler tek dosyadır. ya şeffaf olur yada orijinal ikisi bir arada olmaz. eğer çok istek olursa orjinaline çeviririm. yada senin ofw den çekip cfw ye aktarman gerekecekHakan hocam şu hani widgetleri şeffaf hale getiriyorsun ya bir de onların orjinal hali dursa olmaz mı ya? Arka plan daki duvar kağıdı değiştirince o şeffaf hale getirdiğin mesela tarih saat ajanda widgeti falan çok şeffaf olduğu için bazı resimler de pek görünmüyor bazı resimler de de hiç hoş durmuyor acaba şeffafların yanında bir de orjinal halleri olsa olur mu?
bakalım iyi olursa neden olmasıngörünüm olsa da kullanıslı. Kabuk temaya göre ayarlayabilirmisin

Hocam o zaman orjinalini yükleyip uygulamayı sis olarak verirsen nasıl olur? Bu arada meegolara baktımda onlar ne güzel şeyler öyle yaonları telefona yükledikten sonra tema gibi seçme şansımız varmı yoksa sürekli flashla atmak durumundayız?
evet ekliycemHakan meego oturumlarda kesin kararlımısın onumu yapıcan?
hakan pure fontu içine göm bence core hafızasını artırma konusu bir tane vardı çok karışıktı göm gitsin
- - - Eklendi - - -
orjinal fontu dosya olarak koyarsın daha az yer kapladığından coreyle uğraşmayız super olur
en sorunsuz orijinal fonttur o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum. pure fontu ekte verdim zaten isteyen ordan eklesin...