Arkadasında dedigi gibi meego yapabilir miyiz
birde sey soracagm gelen güncellemelri kursak sorun cikar mi acaba ?
Evet meego olması lazım hakan çok güzeldi o beyaz ve mavi baloncuklar onları kullansak olmazmı çok yakışıyor![]()
Tamam sizi bekliyorumMeego olursa cok sevinir eski Evols de vardı çok güzeldi
![]()
browser şuanki sürümde fixlendi zaten, takılma yok ama c6'cılarda takılma devam etmekte herhalde. çünkü tek sorun var diye onlar belirtiyorlar.
o dediğin c2z4 yaması benım rompatcherda mevcut degil nasıl hallederız ?mumkun suan bidakka
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...ncuklari-degisimi-refresh-fp1-fp2-744654.html bu konudan yapılıyor once tele gore oturum modunu indir sonra c ye at cıkanları sonra meego stili indir cye at c2z4 yamasını rompatcherden et kinlestir oldu
onun yapsa Nokia yapar...
- - - Eklendi - - -
TUŞ KİLİDİ EKRANINI BÖYLE YAPSAM SÜPER OLUR DERMİSİNİZ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla çok süper olur. Hele bide android gibi mesaj falan geldiğinde direk onu kaydırıp mesajları falan açarsa çok şahane olur 
Aaa bak ben bunu yeni gördümvalla çok süper olur. Hele bide android gibi mesaj falan geldiğinde direk onu kaydırıp mesajları falan açarsa çok şahane olur
![]()
Hakan güncellemede inşallah yapar şu meego oturumlarıolmazsa güncellemeden sonra yaparım saolasın anıl
verdigim konuda asagıda eklenti olarak mevcut
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bizim klavye bu olabilirmi
Aynen hocam c6-01 kullanıyorum tarayıcı sıkıntılı. Opera mobile 12 kullandım bi ara nokia browser kadar hızlı değildi çıldırtıyordu beni bide fotoğrafları küçük gösteriyordu tam boyut gör demek zorunda kalıyordum her seferinde. Tarayıcı düzelmeyebilirse en az nokia browser kadar hızlı ve kullanışlı bir tarayıcı önerirmisin?
Yapmak istemezsen meego baloncukları bizim yapmamız mümkünmüdür ?

işte tek bug o var... açmıyor mesajarı bekleme ekranına atıyor o yüzden tereddütteyim...
- - - Eklendi - - -
istek çok olduğu sürece eklenir
- - - Eklendi - - -
kabuk temaya uymuyor
- - - Eklendi - - -
ben opera mobileyi kullanıyorum. bilgim yok. bakalım c6 lara port etmeye çalışıcam inşallah olur...
- - - Eklendi - - -
münkün tabikide... ama istek çok yaparım![]()

hakan abi gömme lütfen kilit ekranını ilk sayfaya sis olarak koyarsındaha iyi olur

abi sen basarırsın portu eminim
- - - Eklendi - - -
abi adobe ilusrator kullanıyonmu
- - - Eklendi - - -
o programın adı bubbles cok jarz yiyor
tamam uygulama paketi yapıcam zatenhakan abi gömme lütfen kilit ekranını ilk sayfaya sis olarak koyarsındaha iyi olur
üstad n8 e 4x menü düzeni portlayamazmısın . Gerçekten çok daha güzel gösteriyor telefonu nossbar ın paylastıgı bi sis vardı onu portlayabilirsen çok iyi olur.
Ooo buyuksun cok saolasin meego oturum icjn
- - - Eklendi - - -
Gommiyecek zaten sis olarak verecek oyle demisti onceki yorumda![]()