Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
sosyal ağlar için sıfırdan başlamam gerekecek o zaman. buda oluyor ki her cfw i sıfırdan yapmam gerekecek.... eğer Nokia güncelleme çıkarırsa bak o zaman olur ama bu durumda sıfıra dönemem...

Hmm anladim sosyal aglar yatti ozaman :) nokia bu yaz tamamen cekiliyomus symbiandan oyle bilgiler var ama insallah cikar bi guncelleme :)

- - - Eklendi - - -

Hakan 2.nesilde kamera kalitesini arttırılmış nasıl bir fark var gözle görülür bir kalite farkı varmı ?

h!do

Üye
hakan kardesim uzun zamandır cfw ni kullanıyorum da değiştirmek istediğim 2 3 şey var yardımcı olursan.1 rehberde arama yaparken normal klavye olsa birde mesajlar lumia değilde eskisi gibi olsa orjinal fw den neleri cekmemiz gerekiyor anlatırsan sevinirim :)

MaxipmaN

Üye
sosyal ağlar dandık te tarayıcıyı düzeltip bıraksa sistemi yeter opera kullanmaktan çürüdüm ya adam gibi yapsa keşke

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladim sosyal aglar yatti ozaman :) nokia bu yaz tamamen cekiliyomus symbiandan oyle bilgiler var ama insallah cikar bi guncelleme :)

- - - Eklendi - - -

Hakan 2.nesilde kamera kalitesini arttırılmış nasıl bir fark var gözle görülür bir kalite farkı varmı ?
bir güncelleme yayınlasa yeter başka bişey istemiyorum... fotoğraflar daha net anlamanız için güncelleme yüklemeden önce resim çekin. güncellemeyi yükleyin aynı şekilde resmi bir daha çekin...

- - - Eklendi - - -

hakan kardesim uzun zamandır cfw ni kullanıyorum da değiştirmek istediğim 2 3 şey var yardımcı olursan.1 rehberde arama yaparken normal klavye olsa birde mesajlar lumia değilde eskisi gibi olsa orjinal fw den neleri cekmemiz gerekiyor anlatırsan sevinirim :)
1. 101f876e.txt rofs2den çekip aynı yere aktar. qmltouchinput.dll coreden çekip aynı yere aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

sosyal ağlar dandık te tarayıcıyı düzeltip bıraksa sistemi yeter opera kullanmaktan çürüdüm ya adam gibi yapsa keşke
aslında eski tarayıcıya dönsek belki sorun ortadan kalkar...

achambo

achambo

Üye

bir güncelleme yayınlasa yeter başka bişey istemiyorum... fotoğraflar daha net anlamanız için güncelleme yüklemeden önce resim çekin. güncellemeyi yükleyin aynı şekilde resmi bir daha çekin...

- - - Eklendi - - -

1. 101f876e.txt rofs2den çekip aynı yere aktar. qmltouchinput.dll coreden çekip aynı yere aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

aslında eski tarayıcıya dönsek belki sorun ortadan kalkar...

abi kaydırması iğrenç:) opera gibi kaydırma olsa süper olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

abi kaydırması iğrenç:) opera gibi kaydırma olsa süper olur
onun yapsa Nokia yapar...

- - - Eklendi - - -

TUŞ KİLİDİ EKRANINI BÖYLE YAPSAM SÜPER OLUR DERMİSİNİZ :)

achambo

achambo

Üye
onun yapsa Nokia yapar...

- - - Eklendi - - -

TUŞ KİLİDİ EKRANINI BÖYLE YAPSAM SÜPER OLUR DERMİSİNİZ :)

abi sis olarak paylaş bence ilk sayfada kullanmak istemeyen olabilir:)

furko64

Üye
Herhangi bir şekilde cfw den sıkılırsak eski orjinal cfw dönme sansımız var mı ? onu sormak istedim ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir şekilde cfw den sıkılırsak eski orjinal cfw dönme sansımız var mı ? onu sormak istedim ?
tabikide dönebilirsin. bunu flaşhladığın gibi ofw dosyalarıyla flaşhlarsın orjinale dönmüş olursun

furko64

Üye

tabikide dönebilirsin. bunu flaşhladığın gibi ofw dosyalarıyla flaşhlarsın orjinale dönmüş olursun
Peki güncellemeler gelmeye devam ediyor mu cfw yüklediğimizde onu sormak istedim sizlere... Birde cfw nasıl kuracagımızı anlatan bir konu var mı acaba ?
Birde NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ su kısımı anlamadım ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eski tarayıcıyı port edebilirsen valla tadından yenmez :) refresh tarayıcısı her türlü sorunlu..nokia da inatla hala düzeltmiyor..

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

MaxipmaN

Üye
eğer üzerinde oynayıp kaydırmasını falan iyilestirebilirsen veya başka biri yaparsa dön gitsin güzel olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Peki güncellemeler gelmeye devam ediyor mu cfw yüklediğimizde onu sormak istedim sizlere... Birde cfw nasıl kuracagımızı anlatan bir konu var mı acaba ?
Birde NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ su kısımı anlamadım ?
Font olayını geç. sen daha yenisin onlarla kafanı karıştırma. ana başlıkta yükleme detaylı anlatım linki var oradan ulaşabilirsin...

- - - Eklendi - - -

eğer üzerinde oynayıp kaydırmasını falan iyilestirebilirsen veya başka biri yaparsa dön gitsin güzel olur

tarayıcı en güzel hangi sürümde varsa onu port etmeye çalışayım... ben bilmiyorum nokiada hep operayı kullandım halada onu kullanıyorum...

- - - Eklendi - - -

eski tarayıcıyı port edebilirsen valla tadından yenmez :) refresh tarayıcısı her türlü sorunlu..nokia da inatla hala düzeltmiyor..

belledeki tarayıcı iyimi?

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
c7 de yaptığın fix ile sorunsuz şekilde çalışıyor tarayıcı....:oke:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
evet video oynatıcı ile tarayıcısı mukemmeldi ama annada guzeldi

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
hakan bey size bişey sorucam bi sorunum var bazen sık sık olmasada telefon donuyor ve pili çıkarıp taktığımda saat/tarih soruyor.ama ben oto zaman güncellemesini açıyorum bu sorunu ne 5800 da ne de n97 de filan görmedim acaba s^3 telefonların genelindemi bu sorun yoksa benim alettemi bi bozukluk var?

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi eğer tarayıcı port edeceksen hepsine göm bence. Veya sıs olarak paylaş ben belle tarayıcısını çok seviyordum. Bu arada abi klavyeyi de değiştirsen süper olur bunla çok zor yazılıyor :(

Üst Alt