Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
bu cfwde batarya sorunu var telefon sabah uyandığımda hep şarjı bitmiş bi şekilde kapalı oluyor kimse ilgilenmiyoda tarayıcı yine donuyo batarya çıkarnca düzelio

ben dün saat öğle 2 gibi şarjdan çıkardım şuan %50 şarj var hiç de dediğin gibi olmuyo

- - - Eklendi - - -

tarayıcı 2-3 kez donduktan sonra donmuyo biz de öyle oldu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu cfwde batarya sorunu var telefon sabah uyandığımda hep şarjı bitmiş bi şekilde kapalı oluyor kimse ilgilenmiyoda tarayıcı yine donuyo batarya çıkarnca düzelio

cfw i suçlamak yerine sorununu belirtsen daha iyi olmazmıydı? Sen direk cfw suçlarsan, benim sana diyebileceğim tekşey farklı cfw dene kardeşim...

MaxipmaN

Üye
3 gün bile gidiyo sarj ama intenete girmemek lazım

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Benimde şarj konusunda sıkıntım yok mobil veri kapalı olunca şarj çok az gidiyor bende mobil veri kapalı sürekli mesajlaşıyorum arada wifiden facebooka bakıyorum 1.5 - 2 gün rahat gidiyor sorun yok çok memnunum tarayıcıdan yanada şikayetim yok.Hakana tekrar teşekürler :)

- - - Eklendi - - -

Hakan bu arada arşivindeki avkonlarda EVULATİON var o avkon şuanki kullandığımız avkon dimi ?

achambo

achambo

Üye
Benimde şarj konusunda sıkıntım yok mobil veri kapalı olunca şarj çok az gidiyor bende mobil veri kapalı sürekli mesajlaşıyorum arada wifiden facebooka bakıyorum 1.5 - 2 gün rahat gidiyor sorun yok çok memnunum tarayıcıdan yanada şikayetim yok.Hakana tekrar teşekürler :)

- - - Eklendi - - -

Hakan bu arada arşivindeki avkonlarda EVULATİON var o avkon şuanki kullandığımız avkon dimi ?

evulationda bizim kullandığımızın bluetooth fln. simgelerinin yuvarlağı

zaten wifiden girince çok yemiyo şarj bana öyle geldi mobil veri sömürüyo:D

cnconder

Üye
Kardeş e7 dark grey içinde yaparsan sana zahmet çok memnun olurum şimdiden tşk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kısayol ekleye temalar eklendi

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan bu fianl guncellemeye ekstra olarak senin kabuk temalardan gomebilirmisin ?

jakobs21

Üye
ben cfwyi suçlamıyorm aynıı şeyi bi kez daha yazdm kimse yardmcı olmadı sadece farklı bi cfw kullan dediler bi yardm edin

- - - Eklendi - - -

ben cfwyi suçlamıyorm aynıı şeyi bi kez daha yazdm kimse yardmcı olmadı sadece farklı bi cfw kullan dediler bi yardm edin

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

batarya mı bizde sorun yok senin nedeni bilmiyoruz nasıl yardım edelim:bilmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bu fianl guncellemeye ekstra olarak senin kabuk temalardan gomebilirmisin ?

kabuk tema yapmak uzun zaman alıyor onun için birşey diyemem...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mutlaka yazan vardır yada yazmışımdır belki görmedin...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
cfw de hala erkek seslendirme mi var hakan?

cebimci

Üye
hakan hocam bişey sorucam. Hani bana 603 için orjinal fp2 klavyesi için program verdiniz ya bana verdiğiniz bu programı fp2 güncellemesi almamış fp1 güncellesini kullanan tellere yüklesek fp2 klavyesi onlar da da geçerli olur mu acaba? Malum fp1 'in klavyesi hiç hoş değil

nedim6363

Üye
bu güzel çalışma için teşekkürler hakan hocam.bi sorum olacaktı ben nokia c6-01 kullanıyorum.rehberde kişi aramada çıkan klavyeyi nasıl değiştirebilirim.rehberde kişi arama da alfasayısal klavyenin çıkmasını istiyorum.bu konuda yardımlarını rica ediyorum.teşekkür ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam bişey sorucam. Hani bana 603 için orjinal fp2 klavyesi için program verdiniz ya bana verdiğiniz bu programı fp2 güncellemesi almamış fp1 güncellesini kullanan tellere yüklesek fp2 klavyesi onlar da da geçerli olur mu acaba? Malum fp1 'in klavyesi hiç hoş değil

olmaz. Olsaydı 1. Nesillerede eklerdim. Sana verdiğim uygullama sadece rengini değiştiriyor

- - - Eklendi - - -

bu güzel çalışma için teşekkürler hakan hocam.bi sorum olacaktı ben nokia c6-01 kullanıyorum.rehberde kişi aramada çıkan klavyeyi nasıl değiştirebilirim.rehberde kişi arama da alfasayısal klavyenin çıkmasını istiyorum.bu konuda yardımlarını rica ediyorum.teşekkür ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.

rica ederim güle güle kullan. Şuan dışardayım akşam nasıl çevireceğini anlatırım yada önceki yorumlara bak başka birinede anlattım

• Beğen
Tepkiler: nedim6363

Üst Alt