Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

olduğun şehirde 3g zayıf ise donmalar normaldir. Çünkü şebeke değişiyor oda donmalara neden oluyor. 3g yi kapat donma olmaz

- - - Eklendi - - -

güncelleme yayınlamıycam deseydin ne yapacaktın o zaman. Erken verin boşuna demeyin. Tarih belli kardeşim

tamam abi kızma:) modları verebilirmisin peki

achambo

achambo

Üye

modlar çoğalınca cfw ye gömüp yayınlarım ama bu kadar sık güncelleme çıkarmayacağım

- - - Eklendi - - -

kızmıyorum. Güncellemeyi beklemelisin

abi güncellemeyi yüklemem zor işte zamandan dolayı

cebimci

Üye
hakan hocam 3g yi zaten hiç kullanmıyorum ama yine de her seferinde internette tıkanma oluyor her seferinde teli kapatıp açmak zorunda kalıyorum anlamadım gitti neden oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam 3g yi zaten hiç kullanmıyorum ama yine de her seferinde internette tıkanma oluyor her seferinde teli kapatıp açmak zorunda kalıyorum anlamadım gitti neden oluyor

whats app son sürüm kurulumu ve kullanıyormusun

cebimci

Üye
evet son sürümünü kullanıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet son sürümünü kullanıyorum

o etkiliyor. Bendede donuyordu 3g yi kapattım sorun yok ama sende sorun devam ediyor. Eğer donarsa bekleme ekranına gel kırmızı tuşu basılı tut aktif bağlantıları kapat ve whatss app in modlu sürümünü kullan. Otomatik başlatma seçeneğini kurma sen kullanacağın zaman aç whats app i

achambo

achambo

Üye

3g güncellemesi gelmişti yükledin mi

cebimci

Üye

flash at istersen bende hiç sorun yok ama benimki 1. nesil

hakan hocam mesajlar konusunda yardım edeceğini söylemişti onu bekliyorum dosyaları verince flash atarım o zamana kadar idare edicem artık

Knight43

Knight43

Üye
hakan kardeş cfvlerinden 5800 kullanırken çok memnundum.askerlik arasından sonra c6-01 ile tekrar deneme fırsatım olcak indiriyorum.sana güvenim sonsuz aga:nono::oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam mesajlar konusunda yardım edeceğini söylemişti onu bekliyorum dosyaları verince flash atarım o zamana kadar idare edicem artık

unutmuşum ben seni ya. Klavyeyi orjinal istiyordun dimi. Modmu istiyorsın sis dosyasımı

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş cfvlerinden 5800 kullanırken çok memnundum.askerlik arasından sonra c6-01 ile tekrar deneme fırsatım olcak indiriyorum.sana güvenim sonsuz aga:nono::oke:

teşekkürler. Şimdiden hayırlı teskereler. C6 da kimilerinde % 90 da flaşlama hata veriyor. Sendede verirse önemseme. Usb çıkart, bataryayı çıkart tak tlfnu aç tamamdır. Kolay gelsin

MaxipmaN

Üye
hakan aga sen çıkar da en azından bir tane daha gerisini boşver :)

• Beğen
Tepkiler: achambo

Üst Alt