Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
usta ya avkonu cooker ile değstrcez ama coorker nasl kullanılack ben yapamadm cooker.ı kurdm rofs2 yi attm ama avkon die bisi yoktu apps.ın icnde bende yenisini attm o sarı şey kırmızı oldu biraz tarf edrmsn kullanmasını yada kullanmayı anlatn konu varsa linkini atıwr. :):
Yeni avkon dosyasını core > resource > apps içine atıcan eski dosyayı silicen yeni dosyaları productse atığ flashlıyacan.

ali1288

Üye
Yeni avkon dosyasını core > resource > apps içine atıcan eski dosyayı silicen yeni dosyaları productse atığ flashlıyacan.

iste eski dosyayı bulamadm :)
eski dosya derken flas dosyasını demk istedn?:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye

ali1288

Üye
evet kaydedip programdan ciktiktan sonra klasorun icinde BACKUP yazar degistirdigin dosyanin eskisinde.

tmm bu yeni avkonu attgmzda o programın koşesnde sarı olan sey kırmızı oluo o zarar etmez demi?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
tmm bu yeni avkonu attgmzda o programın koşesnde sarı olan sey kırmızı oluo o zarar etmez demi?

Şuan mobildeyim anlayamadım dediğini yapamazsan ben sana yarın teamwiever ile yardım ederim

Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar sade ve guzel olmus brkcn abi bos zamanda yesıli at yeter

kirman32

Üye
bu cwf de gps çalışmıyor yardımcı olurmusunuz ...

kirman32

Üye

bende çalışıyo

- - - Eklendi - - -

bir de telefonun c5-03 mü profilde öyle yazıyoda
yok c6-01 e yükledim biraz önce iki tane navigasyon programıda bulamadı gps cihazı bulunamadı diyor

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede calısıyor

achambo

achambo

Üye
internetsiz geç bulur diyim onu 10 dk ya kadar yolu var:D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yok c6-01 e yükledim biraz önce iki tane navigasyon programıda bulamadı gps cihazı bulunamadı diyor
Ayarlar-->Uygulama Ayarları-->Konumlama-->Konunumu Bul-->Evet Olacak Ve Konumlama Yöntemlerine Gir-->Yardımlı GPS, Tümleşik GPS Ve İnternet Tercihe Göre Şebeke Tabanlı Veya Wi-fi/Ağ Seçeneğinide Seçip Tekrar Konumunu Bulmayı Dene..

Bende Açık Alanda İnternetsiz 5 Dakikada Buluyor..

achambo

achambo

Üye

Ayarlar-->Uygulama Ayarları-->Konumlama-->Konunumu Bul-->Evet Olacak Ve Konumlama Yöntemlerine Gir-->Yardımlı GPS, Tümleşik GPS Ve İnternet Tercihe Göre Şebeke Tabanlı Veya Wi-fi/Ağ Seçeneğinide Seçip Tekrar Konumunu Bulmayı Dene..

Bende Açık Alanda İnternetsiz 5 Dakikada Buluyor..

benim de öyle 5 dk

Anil-D

Anil-D

Üye
ben naviyi seviyorum

kirman32

Üye
teşekkür ederiim cevap verdiginiz için cwf degiştirip deniyecegim.Evolsa yüklenirken eror veriyodu heralde osebepten gps bulamıyor bakalım cevap yazarım

Üst Alt