Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
ya rofs2 yi arttırıp udadan azaltıyorz ya
telefonun performansı nası değişio rammi
azalıyo

achambo

achambo

Üye
oldu gibi ama biraz kullanınca belli oluyo:D

yarına kadar sorun olmazsa oldu demek

- - - Eklendi - - -

ÜZERİNDE OYNANMASI YASAKTIR

abi bu kısmı kaldırsan üstüme alınıyorum da:D:D sadece oynanıp paylaşılması yasaktır yazsan

Pringles

Pringles

Üye
Sabırsızlıkla bekliyorum :)

2 gündür telefon ter temiz duruyor :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
oldu gibi ama biraz kullanınca belli oluyo:D

yarına kadar sorun olmazsa oldu demek

- - - Eklendi - - -

abi bu kısmı kaldırsan üstüme alınıyorum da:D:D sadece oynanıp paylaşılması yasaktır yazsan

:) hehe tamam pc geçince düzeltirim yazıyı. O dosyadanmıymış.

- - - Eklendi - - -

Sabırsızlıkla bekliyorum :)

2 gündür telefon ter temiz duruyor :)

:) cumartesi akşamı yapmaya başlarım artık

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
abi eline sağlık stabil kaliteli ve sarj konusunda cimri:D tam doldurmadım sabah 8de aldım sarjdan akşam oldu internetteyim mesaj yazıyorum daha batarya zayıf demedi eline sağlık

- - - Eklendi - - -

hakan abi bu telefon açılırken kırmızı cafcaflı Nokia yazısı geliyor onu nasıl değişir ya da kapatırım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi eline sağlık stabil kaliteli ve sarj konusunda cimri:D tam doldurmadım sabah 8de aldım sarjdan akşam oldu internetteyim mesaj yazıyorum daha batarya zayıf demedi eline sağlık

- - - Eklendi - - -

hakan abi bu telefon açılırken kırmızı cafcaflı Nokia yazısı geliyor onu nasıl değişir ya da kapatırım

:) güle güle kullan. Ezberimde pc geçince hazırlar atarım sana modu

- - - Eklendi - - -

demekki ondan değil

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Teşekkürler Hakan Abi şimdi yazılımı indirip deniyorum...

achambo

achambo

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam linkleri yenilerken hazır başlangıçtaki altda dolan loading bellenın orjinalini yapabilirmisin :D

achambo

achambo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: salkin
brksencan

brksencan

Üye
evols çok güzel olmuş öncelikle onu demek isterim eline koluna sağlık mükemmel yapmışsın noss_bar'a da sordum menü hakkında birşey sana da sormak isterim hocam

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...s60v5-s-3-unsigned-turkce-maxipda-727280.html

yukarıda linkini koyduğu gibi menüler sadece launcher şeklinde varmış symbian işletim sisteminde bunun gibi iphone ve android işletim sistemlerinde ki gibi sağa ve sola hareket eden bir menü yapman mümkün müdür basit bir istek gibi duruyor ama yapması imkansız ve zor olan birşey olabilir tabi bizim sizler kadar bilgimiz ve tecrübemiz yok çünkü :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

camera ile ilgili mif ve mbm 4 dosya var hepsini alıp flashlıcam belki olur

benim değiştirdiğim tek dosya o diğerleri orjinal zaten kardeşim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Hocam linkleri yenilerken hazır başlangıçtaki altda dolan loading bellenın orjinalini yapabilirmisin :D

bu sürpmde değil ama bundan sonraki sürümde çok istenilirse orjinale dönerim. Orjinal Splashscreen i çekip rofs2 de aynı yere atmanız yeterli zaten kolaydır

Üst Alt