Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aylin olayı kötü olmuş, bir daha rofhss layamam :ehe daha önce icon olayını çözmüştüm, ikisi aynı olmuyor yani :oke: s60skin.mbm di sanırsam, ordana direk değiştiriyosun. neyse tekrar teşekkür ederim Hakan, ellerine sağlık

zannetmiyorum değişceğini orası avkona bağlı. Yaparsan paylaşırsan benimle iyi olur. Kolay gelsin...

- - - Eklendi - - -

dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir sorum olacak yukarıda arkadaşın dediği gibi yukarıdaki batarya ikonları falan yeşil olsa daha iyi olurdu birde radyo kullanarak çal özelliğini menüde Bulamadım ?? :)

- - - Eklendi - - -

birde sosyal ağlarda facebook a girerken atma problemi yaşanıyor benım telefonda .

tamam eski avkonu kullanırım... Ayarlar/ bağlantılarda radyo kullanılatak çal... Sosyal ağlar sorunuz cevaplanmış zaten :)

cemsidar

cemsidar

Üye
la gidiyom geliom şu tuş kilit olayına takılıyom zulüm yhaw bi çare bulamadım .s

fsfsddased

Üye
Hakan abi şu kullandığın oupeng whatsaapın flan simgelerini atabilirmisin bana sana zahmet :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
la gidiyom geliom şu tuş kilit olayına takılıyom zulüm yhaw bi çare bulamadım .s

güncellemeden sonra sana ayrı core yaparız ama hatırlat bana unuturum belki...

- - - Eklendi - - -

ewet kabuk temada olacak tüm iconlar biraz sabır...

kyoto06

Üye
Kardeşim Allah Razı olsun senden ben böyle bir şey görmedim süper ötesiii :) :tşk:

aaeerr

aaeerr

Üye
Şuan yükledim 701'e. Gerçekten harika, ellerine sağlık :)

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
Şu E7 Yi Ne Zaman Düzeltrceksiniz Çok Merat Ettim USta

Arkehas

Arkehas

Üye
hocam telefon reset atmaya başladı.napmalıyım

Scuderia.

Scuderia.

Üye
hocam telefon reset atmaya başladı.napmalıyım

Bendede olmuştu o flashlarken veya yazılımda bi hata çıkabiliyor.. Hafıza kartını ve depoyu biçimlendir tekrar flashla ben öyle yaptım sorun kalmadı.

achambo

achambo

Üye
orjinal efektler hangi dosyada 1-2 yerim efektini değişicem de

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Aylin olayını yapamadım. pm den yardımcı olursan sevinirim Hakan :oke:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan güncelleme için belirli bir tarih varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan güncelleme için belirli bir tarih varmı ?

tarih yok ama 20 de başlayıp kim ne istiyorsa istekler doğrultusunda en çok istenilenleri göz önüne alıp yazılım için uygunsa ekleyip 10 cfw de bitince yayınlıycam.

Üst Alt