Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
tesekkur ederim hocam bişe daha sorucam. Karsıdakı telı açınca mı titryo sadece. Yoksa hem açıp hemde arama sonlanınca mı? Bn sadece karşıdaki açınca titresin istiyorum. Hedef dosyayı soyleyin ofw den çekp atayım size zahmet

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim hocam bişe daha sorucam. Karsıdakı telı açınca mı titryo sadece. Yoksa hem açıp hemde arama sonlanınca mı? Bn sadece karşıdaki açınca titresin istiyorum. Hedef dosyayı soyleyin ofw den çekp atayım size zahmet

karşıdaki açıncada titrer sonlanıncada... Ayrıca bu söylediğim tuş kilidi titreşimidir arama titreşimi değil

coskunsaglam

Üye

karşıdaki açıncada titrer sonlanıncada... Ayrıca bu söylediğim tuş kilidi titreşimidir arama titreşimi değil

anladm biliyorum zaten. kurtuluş40 belledeki sadece açınca titryo sadece hangi dosyadan çekebilirim cfw den peki

achambo

achambo

Üye
abi avkonda %100 de 1 kısım boş kalıyor onu düzeltebilirmisin gözüme takılıyo hep:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi avkonda %100 de 1 kısım boş kalıyor onu düzeltebilirmisin gözüme takılıyo hep:D

tamam güncellemede giderilir o sorun

timuçin

Üye
artık uygulama yükleyemiyom .d güncelleme ne zaman .abi bide güncellemede zipi koyarmısın flaştan sonra dosya açamıyorum .bide x.ploreden sys içi görünmüyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme mi ne zaman:)

Bu ayın 20 den sonra rahatlarım güncelleme çalışmalarına başlarım ve geceleri azda olsa yazılımı geliştirmek için yeni modlar yaptım birazdan yaptıklarımı eklerim

- - - Eklendi - - -

artık uygulama yükleyemiyom .d güncelleme ne zaman .abi bide güncellemede zipi koyarmısın flaştan sonra dosya açamıyorum .bide x.ploreden sys içi görünmüyor

güncelleme henüz belli değil. Uygulama yüklerken ne gibi hata alıyorsun. Sys leri görmen için. Rom patcherdan open4all yamasını aktif et

- - - Eklendi - - -

güncelleme henüz belli değil. Uygulama yüklerken ne gibi hata alıyorsun. Sys leri görmen için. Rom patcherdan open4all yamasını aktif et

- - - Eklendi - - -

timuçin

Üye

Bu ayın 20 den sonra rahatlarım güncelleme çalışmalarına başlarım ve geceleri azda olsa yazılımı geliştirmek için yeni modlar yaptım birazdan yaptıklarımı eklerim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rompatçhere girerken sys bin patchler bulunamadı diyo . Abi bide telefonun ve kulaklığın sesini artırma mod larınıda güncele koyarmısın bide efekt güzel olur .bide widgetlere ekran ışığı,tiny batery yada hava tarih saat birleşik widgetler eklersen pro olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rompatçhere girerken sys bin patchler bulunamadı diyo . Abi bide telefonun ve kulaklığın sesini artırma mod larınıda güncele koyarmısın bide efekt güzel olur .bide widgetlere ekran ışığı,tiny batery yada hava tarih saat birleşik widgetler eklersen pro olur

ekte verdiğim rom patcheri kur... Tamam rım patcher a gömerim ses artırma yamalarını siz ekten indirip kurarsınız ve rom patcherdan aktif edersiniz. Efek değiştirilecek... Widgetler eklendi ama her widget gömülmüyor... kaç akşamdır widgetler üzerinde çalışıyorum gömülebilirleri gömücem yazılıma... Şuana kadar gömdüğüm widgetler gayet hoş:)

achambo

achambo

Üye
abi yuğunmuşsun ama e7 haftaya olur mu sonra sınavlarım var da ondan soruyorum kusura bakma çok sordum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi yuğunmuşsun ama e7 haftaya olur mu sonra sınavlarım var da ondan soruyorum kusura bakma çok sordum

kardeşim 20 den sonra rahatlarım anca... Ondan sonra başlarım güncelleme çalışmalarına yayınlarım

- - - Eklendi - - -

kardeşim 20 den sonra rahatlarım anca... Ondan sonra başlarım güncelleme çalışmalarına yayınlarım

timuçin

Üye

ekte verdiğim rom patcheri kur... Tamam rım patcher a gömerim ses artırma yamalarını siz ekten indirip kurarsınız ve rom patcherdan aktif edersiniz. Efek değiştirilecek... Widgetler eklendi ama her widget gömülmüyor... kaç akşamdır widgetler üzerinde çalışıyorum gömülebilirleri gömücem yazılıma... Şuana kadar gömdüğüm widgetler gayet hoş:)

hakın ödenmez abi uygulama falan yüklemiyorum cwfni beklıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakın ödenmez abi uygulama falan yüklemiyorum cwfni beklıyorum

sen hafıza kartı ve depoyu biçimlendir hard format at yazılımı tekrardan at. Uygulama yüklememesi senden kaynaklıdır...

- - - Eklendi - - -

ŞUANA KADAR YAPILAN GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI

FM RADİO GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞTİRİLDİ [EVOLS]
MESAJ KARAKTER SAYISI ''320'' E ÇIKARTILDI
KABUK TEMA GELİŞTİRİLDİ
MENÜ DÜZENİ GELİŞTİRİLDİ (KLASÖRLER)
VARSAYILAN EKRAN DÖNDÜRME SENSÖRÜ KAPALI AYARLANDI
VARSAYILAN EFEK DEĞİŞTİRİLDİ
WEB BROWSER FİXLENDİ (EVOLS ÖZEL)
WİDGETLER EKLENDİ (CLOCK AND PROFİLE, WİNDOWS PHONE CLOCK, WEB VİEW)
QT GELİŞTİRİLDİ (AIP BİLEŞENSİZ TÜM UYGULAMALARI KULLANMA)

- - - Eklendi - - -

windows phone widget

- - - Eklendi - - -

clock and profile widget

timuçin

Üye
menü 4x5 yaparmısın abi

achambo

achambo

Üye
abi süper olmuş bir an önce yayınlasan keşke:D

neyse ben bi düzenliyip geri flash atayım çünkü extra zoom kullanınca zoom yapmadan çektiklerim kaydolmuyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
menü 4x5 yaparmısın abi

yaparım ama hatalı oluyor. İcona tıklayınca yazılar kayboluyor... Yazılımdan sonra ben sana gerekli dosyayı atarım nereye atacağını söylerim sen kendine göre düzenlersin...

- - - Eklendi - - -

abi süper olmuş bir an önce yayınlasan keşke:D

neyse ben bi düzenliyip geri flash atayım çünkü extra zoom kullanınca zoom yapmadan çektiklerim kaydolmuyo

yoğun olmasam yapardım ama 1 cfw değilki 10 cfw var o yüzden 20sinden sonra başlarım...

Üst Alt