haqanguven
Üye
Bu yazılımdan birisini 5800 kurma imkanımız varmı ben nokia 500 yazılımını deneyecem
olmaz...
Bu yazılımdan birisini 5800 kurma imkanımız varmı ben nokia 500 yazılımını deneyecem
hımm o zaman o dil hatalı ve tlfn dead olmuş... Sitede dead atma var. Yeniden evolsu indir dead ile flaşhla açılır...Merhaba Haqanguven,
teamviewer üzeri rofs2 ye almanca dil atmistin bügün,,,telefonu flashladim ama malesef telefon acilmiyor,,,sadece telefonun alt ekraninda gidip gelen bir yükleme cubugu var sonra kapaniyor,,,bir sey yapabilirmiyiz...tesekkürler
evetolmaz mı?
güncellemede yapılabilecekler:
eski tema efektine dönmek
son çıkan ses artırma patchi eklemekforumdaki ses yamasında ufak tefek sorunlar var
tema cok kotu be
tema cok kotu be
başka tema yükleperspective 1.1 ınd190 akar
Flash attım ama bi baktım ing yazma dili yok :/
Cookerla hangi dosyaları atacağım ?
1. Nesillerde ingilizce yazma dili yoktur...
yükledim çok güzel olmuş ama yazı stili pek olmamış biraz büyük önceki daha iyiydi ama yinede saol
admin nokia 808 e de varmı 13.03.2013 tarihli cwf ?
Ben nokia e7 kullanıyorum telefonu kendi kılavyesi cfw ye uyumlu değil erkan dönmüuor bide kılavye kullanılmıyor
yükledim çok güzel olmuş ama yazı stili pek olmamış biraz büyük önceki daha iyiydi ama yinede saol
Cookerla hangi dosyaları atacağım ?
orjinalin yazılımda varmıydı car mode uygulamasıkardeşim symbian for tr yi yüklemiştim onda car modu çalışıyordu bunda çalışmadı![]()