Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

seyfipasa

seyfipasa

Üye
usb rm 675 i seciyorum no connectiona geridönüyor sorun nedir ?

Pringles

Pringles

Üye
Abi indiriyor %30 TeamViewer ıd: 229 218 274 şifre: 4010

Pringles

Pringles

Üye
Abi çook teşekkür ederim. Yardımların için teşekkürler şuan hiçbir sorun yok :oke:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hocam tekrar çok teşekkürler şuan kurdum güzel gözüküyor herşey de ekran hassasiyetiyle ilgili değişimi yapmışmıydınız?

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
hakan kardeşim eline sağlık çok güzel c6.01 de sorunsuz. Birde yazı tipini mi değişmissn? yazı tipide hoşuma gitti eyvallah:)

berk15641

Üye
Hacklemeye gerek yok demi c24bin yamasını fela nkurmaya gerek varmı ? modları direk klasöre atsak olurmu rompatcher kurmadan? Galeri günc. mod vb.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Hallettim, yine harikasın kaptan eline sağlık kolay gelsin..:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam tekrar çok teşekkürler şuan kurdum güzel gözüküyor herşey de ekran hassasiyetiyle ilgili değişimi yapmışmıydınız?

güle güle kullan. hayır yapmadım ama sensör hassasiyeti var ne oldu ki

- - - Eklendi - - -

Hallettim, yine harikasın kaptan eline sağlık kolay gelsin..:oke:

:) hehe teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Hacklemeye gerek yok demi c24bin yamasını fela nkurmaya gerek varmı ? modları direk klasöre atsak olurmu rompatcher kurmadan? Galeri günc. mod vb.
hackli zaten. istediğin uygulamaları yükleyebilirsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hard format atamıyorum ses+menü + kamera ve güç düğmesine basıyorum nokia yazısı geldiğinde güç düğmesinden elimi ekiyorum diğer üçü kalıyor ama atılmıyor daha önce atmıştım şimdi atamadım sorun nedir sizce ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

güle güle kullan. hayır yapmadım ama sensör hassasiyeti var ne oldu ki

- - - Eklendi - - -

:) hehe teşekkürler

- - - Eklendi - - -

hackli zaten. istediğin uygulamaları yükleyebilirsin
çok hassas olmuş eskisi gibi yapabilir misiniz? hemen dönüyor ekran mesaj yazarken falan zor oluyor :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hard format atamıyorum ses+menü + kamera ve güç düğmesine basıyorum nokia yazısı geldiğinde güç düğmesinden elimi ekiyorum diğer üçü kalıyor ama atılmıyor daha önce atmıştım şimdi atamadım sorun nedir sizce ?

hayır güç düğmesindende çekmiyceksin.. bekle boot ekranına kadar

- - - Eklendi - - -

çok hassas olmuş eskisi gibi yapabilir misiniz? hemen dönüyor ekran mesaj yazarken falan zor oluyor :)
evet sensörler hassaslaştırıldı... 10282F0F bu dosyayı orjinalden çek rofs2 de aynı yere aktar...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

- - - Eklendi - - -

evet sensörler hassaslaştırıldı... 10282F0F bu dosyayı orjinalden çek rofs2 de aynı yere aktar...
oldu sonunda teşekkürler ((: şimdi flashlama zamanı :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

- - - Eklendi - - -

çok oldum ama bağlanabilir misiniz ? tekrar rica etsem :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu işlemi yaparken telefonun kapalı mı olması lazım acaba ? son sorum :aman2:

Üst Alt