usb rm 675 i seciyorum no connectiona geridönüyor sorun nedir ?
Abi indiriyor %30 TeamViewer ıd: 229 218 274 şifre: 4010
phoenix in en son sürümünü indir kur
- - - Eklendi - - -
tamam
sizin konunuzdakini indirdim nokia suite falan kurulu o engelliyo olabilir mİ ?
Abi çook teşekkür ederim. Yardımların için teşekkürler şuan hiçbir sorun yok![]()

hocam tekrar çok teşekkürler şuan kurdum güzel gözüküyor herşey de ekran hassasiyetiyle ilgili değişimi yapmışmıydınız?
Hallettim, yine harikasın kaptan eline sağlık kolay gelsin..![]()
hehe teşekkürlerhackli zaten. istediğin uygulamaları yükleyebilirsinHacklemeye gerek yok demi c24bin yamasını fela nkurmaya gerek varmı ? modları direk klasöre atsak olurmu rompatcher kurmadan? Galeri günc. mod vb.
hakan kardeşim eline sağlık çok güzel c6.01 de sorunsuz. Birde yazı tipini mi değişmissn? yazı tipide hoşuma gitti eyvallah![]()
çok hassas olmuş eskisi gibi yapabilir misiniz? hemen dönüyor ekran mesaj yazarken falan zor oluyor
güle güle kullan. hayır yapmadım ama sensör hassasiyeti var ne oldu ki
- - - Eklendi - - -
hehe teşekkürler
- - - Eklendi - - -
hackli zaten. istediğin uygulamaları yükleyebilirsin

hard format atamıyorum ses+menü + kamera ve güç düğmesine basıyorum nokia yazısı geldiğinde güç düğmesinden elimi ekiyorum diğer üçü kalıyor ama atılmıyor daha önce atmıştım şimdi atamadım sorun nedir sizce ?
evet sensörler hassaslaştırıldı... 10282F0F bu dosyayı orjinalden çek rofs2 de aynı yere aktar...çok hassas olmuş eskisi gibi yapabilir misiniz? hemen dönüyor ekran mesaj yazarken falan zor oluyor![]()
oldu sonunda teşekkürler ((: şimdi flashlama zamanı
hayır güç düğmesindende çekmiyceksin.. bekle boot ekranına kadar
- - - Eklendi - - -
evet sensörler hassaslaştırıldı... 10282F0F bu dosyayı orjinalden çek rofs2 de aynı yere aktar...

çok oldum ama bağlanabilir misiniz ? tekrar rica etsem
hayır güç düğmesindende çekmiyceksin.. bekle boot ekranına kadar
- - - Eklendi - - -
evet sensörler hassaslaştırıldı... 10282F0F bu dosyayı orjinalden çek rofs2 de aynı yere aktar...

oldu sonunda teşekkürler ((: şimdi flashlama zamanı![]()

OLURçok oldum ama bağlanabilir misiniz ? tekrar rica etsem![]()