haqanguven
Üye
Bi bakar mısın abi 603 te klasör oluşmadı ? Birde font değiştirdimi tercihlerin simgeleride değişiyor ?
bakıyorum şimdi. fontta iconlar yok ondan. püre fontu kullanacaksan ana sayfada verdim
Bi bakar mısın abi 603 te klasör oluşmadı ? Birde font değiştirdimi tercihlerin simgeleride değişiyor ?
inan hoşuma giden bir efek bulamadım bende onu orijinal bıraktımkardeş bari menü efekti yapaydın iyiydi neyse genede saoll![]()
bakıyorum şimdi. fontta iconlar yok ondan. püre fontu kullanacaksan ana sayfada verdim
Abi baktıktan sonra haber ve ve gördüm ama nasıl atıcam pure fontu ??
asphalt ın en son sürümünü yükleasphalt6 kasıyoo ama
link varmı ya ben bilmiyom kardeş çok saol telefon uçak gibi oldu![]()
Nokia cooker ile rofs2 e atacaksın
Ben o zaman hiç bulaşmayım abi bi kere öyle mod attım telefon gitti servis yaptı dead flash bile etki etmemişti. Linki yenileyince haber verir misin abi ?

ben linki yeniliyeyim... sen indir fontuda indir.. Nokia cooker 3.3 ü indir masa üstünde topla team viewerdan ben yapayım sana
wifi mini widgeti var eklenti olarak eklesen o da eksikmiş
ben yüklüyorum her seferinde de faydalanılsın diye dedim

bekle verme şimdi dosyayı upload ediyorum yazılımı indir ondan sonra verTamam abi bekliyorum birazdan ıd şifre vericem
çok çok ilerde güncelleme çıkarırsam o zaman bakarız artık
- - - Eklendi - - -
bekle verme şimdi dosyayı upload ediyorum yazılımı indir ondan sonra ver
abi konunun altında eklenti yerine eklesen diye dedim güncelleme olayı geçince aklıma geldi de
http://www.maxicep.com/attachments/124656d1344175485/
gerek yok widgetler bölümünden baksınlar kardeşim
abi tekrar teşekkürler şimdi uygulamaları yüklüyorum telefona dosyaları attımrica ederim kolay gelsin kardeşimtmmabi tekrar teşekkürler şimdi uygulamaları yüklüyorum telefona dosyaları attım
Tamamdır abi seni bekliyorum masa üstüne gerekli klasörleri açtım![]()