haqanguven
Üye
hocam dedigini yaptim, yazilim yine refresh, 111 040 1511 c00 01
Allah allah... sen dosyaları tamamen sil... tekrardan indir.. rm klasöründende sil üzerine yazma bide öyle dene...
hocam dedigini yaptim, yazilim yine refresh, 111 040 1511 c00 01
hocam ne denediysem bu refreshten kurtulamiyorum, cok garip ya. senin yaptigin cfwyi denemeye sabirsizlaniyordum ama olmayacak gibi.
Allah allah... sen dosyaları tamamen sil... tekrardan indir.. rm klasöründende sil üzerine yazma bide öyle dene...
hocam ne denediysem bu refreshten kurtulamiyorum, cok garip ya. senin yaptigin cfwyi denemeye sabirsizlaniyordum ama olmayacak gibi.
eline saglik yine de.
olur hocam bir saat sonra is yerinde olacagim, teamviewer kurduktan sonra seninle nasil baglanacagiz?
team viewer üzerinden birde ben yapayım istersen
sen id ve şifreyi ver bana burdan gerisini ben hallederimolur hocam bir saat sonra is yerinde olacagim, teamviewer kurduktan sonra seninle nasil baglanacagiz?
id: 435 218 159
sen id ve şifreyi ver bana burdan gerisini ben hallederim
tamamdırid: 435 218 159
pass: 7329
sagol
kusura bakma bilgisayar basinda degildim,
tamamdır
kusura bakma bilgisayar basinda degildim,
bir daha gelebilirsen
sifre 2839
dostum emegine saglik ama olmadi halen, annaya falan downgrade yapip mi denesem acaba? kurtulamiyorum su refreshten.kusura bakma bilgisayar basinda degildim,
bir daha gelebilirsen
sifre 2839
dostum emegine saglik ama olmadi halen, annaya falan downgrade yapip mi denesem acaba? kurtulamiyorum su refreshten.
dostum gozumuz aydin, tek sorun phoenixin bu rofslari falan products klasorunde degil de packagesin icinde tutmasi ve oraya atmamizi beklemesiymis.
allah allah ilk kez sende denk geldik böyle birşeye... uğraşmak istiyorsan down grade yap sonra ananın üzerine evolsu kur

Allah allahdostum gozumuz aydin, tek sorun phoenixin bu rofslari falan products klasorunde degil de packagesin icinde tutmasi ve oraya atmamizi beklemesiymis.
son bi rica, o resimlerdeki arka plani almamiz mumkun mu?
sagol, varol![]()
ilk kez böyle birşeyle karşılaştım... yazılımı attıktan sonra dosya yöneticisine gir c sürücüsüne kopyalanıyor o duvar kağıdı orda alabilirsinHard format atmazsak olmaz mı

hocam kucuk bir sey daha var, yazim dilini ingilizce olmasini tercih ediyordum da, oyle yapinca ekran dikey durumda oldugunda harf klavyesi yerine eski usul telefonlardaki -1in yaninda abc li olan- klavyesi cikiyor, buna bir sey yapamayiz heralde degil mi?Allah allahilk kez böyle birşeyle karşılaştım... yazılımı attıktan sonra dosya yöneticisine gir c sürücüsüne kopyalanıyor o duvar kağıdı orda alabilirsin
- - - Eklendi - - -
sen bilirsin ama şu hata bu hata filan var deme bana sonra yazılımda en ufak hata yok çünkü![]()
seçeneklerden qwert klavyeyi seçemiormusunhocam kucuk bir sey daha var, yazim dilini ingilizce olmasini tercih ediyordum da, oyle yapinca ekran dikey durumda oldugunda harf klavyesi yerine eski usul telefonlardaki -1in yaninda abc li olan- klavyesi cikiyor, buna bir sey yapamayiz heralde degil mi?
tekrar sagol.
Peki bu fpsx dosyasını nasıl açacaz yükleyecez yardımcı olabilir misin ?
kolay gelsinEyvallah sağolasın