Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haritalarda Sürüş ve yürüme için navifirm den RM-675_111.040.1511_U01.01_79u.uda.fpsx dosyasını indirdim products rm-675 klasörüne attım ama phoenix bulamıyor Bu dosyayı ?
kardeşim ver tema viewer üzerinden ben yapayım... anladığım kadarıyla kimse doğru düzgün flaşh atmayı bilmiyor herkes dead ile atıyor sizin için detaylı anlatıcam şimdilik senin sorununu çözelim

- - - Eklendi - - -

İndirdik,klasörsüz rofs2 ile kurulumu gerçekleştirdik. Yorumlar üzerine hiç denemeden haritaları yeniden kurduk. :oke: şimdilik bir sorun yok. Çok teşekkür ederiz ellerine sağlık. :tşk:

bilgilendirme için teşekkürler güle güle kullan kardeşim :)

COJR3

COJR3

Üye

Kolaylık olsun diye; haritalarda sorun yaşayanlar bunu telefona atıp kurulumu başlatsınlar, tüm harita ve bileşenleri (giriş, hava durumu, klavuzlar vs vs...) yeniden kurulur ve sorunsuz kullanırsınız.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Kolaylık olsun diye; haritalarda sorun yaşayanlar bunu telefona atıp kurulumu başlatsınlar, tüm harita ve bileşenleri (giriş, hava durumu, klavuzlar vs vs...) yeniden kurulur ve sorunsuz kullanırsınız.
güzel paylaşım eline sağlık.. isteyenler buradan indirsin tekrar flaşh atmaktan kurtulsun :)

cnqo80

Üye
Hocam bunun kurulumunu bana msj olarak falan atabilir misin ?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Gerçekten 3 gündür kullanıyorum Gayet Başarılı olmuş , Elinize sağlık
*bu arada klasörsüz nasıl yaparım diye soru sormuştum cevaplayıp dosya paylaştınız ! onun içinde ayrı yeten teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bunun kurulumunu bana msj olarak falan atabilir misin ?

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html#post5554590

- - - Eklendi - - -

Gerçekten 3 gündür kullanıyorum Gayet Başarılı olmuş , Elinize sağlık
*bu arada klasörsüz nasıl yaparım diye soru sormuştum cevaplayıp dosya paylaştınız ! onun içinde ayrı yeten teşekkür ederim

teşekkürler yorumun için. Rica ederim güle güke kullan

kadir9809

kadir9809

Üye
Ben fw yi şarj azken flashladım da bu ddurum şarja etki eder mi acaba süresine ?

COJR3

COJR3

Üye
Ben fw yi şarj azken flashladım da bu ddurum şarja etki eder mi acaba süresine ?

Etmez tabiki . Ama yine de forum içerisinde yer alan batarya kalibrasyonunu uygularsanız batarya kullanım sürenizi arttırırsınız.

dReamhoUSe_

Üye
facebook ta hata var kapanıyor dostum ona bi el atarsan olur...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
facebook ta hata var kapanıyor dostum ona bi el atarsan olur...

sosyal ağlar hatalı yapacak bir şeyim yok.. orijinal yazılma dön yine aynı hatayı alıcaksın ama fmobil i kullan sosyal ağlardan kat kat iyi

COJR3

COJR3

Üye
Hakan c7 ile bataryan ortalama nekadar dayanıyor? normal standart kullanımda? Benim kullanım sürem baya bi kısaldı,yazılımsalmı yoksa bataryam mı bitti bilmiyorum 1 gün dayanmıyor hiç. Gün içinde 4 5 şarkı dinleyip 2 saat internete girip 15 dakika oyun oynadınmı can çekişmeye başlıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan c7 ile bataryan ortalama nekadar dayanıyor? normal standart kullanımda? Benim kullanım sürem baya bi kısaldı,yazılımsalmı yoksa bataryam mı bitti bilmiyorum 1 gün dayanmıyor hiç. Gün içinde 4 5 şarkı dinleyip 2 saat internete girip 15 dakika oyun oynadınmı can çekişmeye başlıyor.

arka planda çalışan uygulamalar çok etki ediyor... Mesela whats app fena halde şarjı sömürüyor... Şarjın ne kadar gittiğini anlaman için yazılımı kurduktan sonra bişey kurmadan kullanman lazım.. Extra uygulamardan kimileri devamlı internete bağlı kalıyor ve çok etki ediyor..

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bende bataryada diğer CFW göre daha uzun gidiyor kesinlikle telefona yüklenen programla alakalı bir şey hatta ben bu nu kurmadan önce başka bir arkadaşın Cfw kurdum telefonun batarya performansından servise gönderecektim çünkü 1 gün ancak gidiyordu, Hakan beyin son sürümü kurduktan sonra öyle bir sıkıntı yaşamadım servise gitmeyi de erteledim :oke: eline sağlık usta

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende bataryada diğer CFW göre daha uzun gidiyor kesinlikle telefona yüklenen programla alakalı bir şey hatta ben bu nu kurmadan önce başka bir arkadaşın Cfw kurdum telefonun batarya performansından servise gönderecektim çünkü 1 gün ancak gidiyordu, Hakan beyin son sürümü kurduktan sonra öyle bir sıkıntı yaşamadım servise gitmeyi de erteledim :oke: eline sağlık usta

teşekkürler kardeş. Güzel yorumun ve bilgilendirme içinde saolasın.. Güle güle kullanınız...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
arkadaşın biri konu benim sanmış nasıl yüklerim diye sordu :p

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
öyle yaptım :D

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
701 için bunu yapacak kimse yokmu ?