tamam, sabırsızlıkla bekliyorum![]()

radyo kullanarak çal ve küçük dijital saat gibi widgetlar istiyor yazılım. Onun dışında şuanki yazılımda dijital saat kırmızı çerçeveli. Farklı renk formatında temalara geçtiğimizde kırmızı dijital saati pek kullanamıyoruz. Tabi bunları işine karışmak için değil öneri-tavsiye olarak söylüyorum
Heyecanla bekliyoruz.aynı fikirdeyiz galiba... izmirdeyken biraz çalışmalara başlamıştım öyle kalmıştı.. yeni görünümden azda olsa göstereyimHakan hocam bizi widget'lara boğ.radyo kullanarak çal ve küçük dijital saat gibi widgetlar istiyor yazılım. Onun dışında şuanki yazılımda dijital saat kırmızı çerçeveli. Farklı renk formatında temalara geçtiğimizde kırmızı dijital saati pek kullanamıyoruz. Tabi bunları işine karışmak için değil öneri-tavsiye olarak söylüyorum
Heyecanla bekliyoruz.
aynı fikirdeyiz galiba... izmirdeyken biraz çalışmalara başlamıştım öyle kalmıştı.. yeni görünümden azda olsa göstereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bide abime cu cfw yi yükledim ya geri nokianın orjinal sürümüne dönebilirim değilmi![]()
avkon ve ekran koruyucuyu değiştirmeyi düşünmüyorum onu kendinize göre ayarlayınız... tüm widgetler olucaktır yazılımda... klasörsüz menüyü isteyenlere ufak bi not düşücem... klasörleri silmeye izin vericem.. klasörsüz isteyenler biraz uğraşıp klasörün içindekileri menüye çıkartıp klasörleri silebilicekler... flaşh atarken orijinal udayı kullan tüm uygulamar geri gelirHakan abi özür diliyorum biraz ukalalık edicem. Öncelikle şu avkon2'yi değiştirirsen çok güzel olur. Widgetleri orjinal bırakırsan ve herhangi bir widgeti (3G, NFC..) silmezsen, daha sonra menüyü klasörlü değil de orjinal şekliyle bırakırsan, ekran koruyucu saati değiştirirsen çok güzel olacağını düşünüyorum. Bir de hafızayı arttırmak için çoğu uygulamayı kaldırmışsın iyi güzel ama biraz abartmışsın gibime geldi. Quickoffice, youtube, sosyal.. Bunlar işimize yarayan uygulamalar. Biliyorum bu hepsini sonradan kendimiz de yükleyebiliriz cfw'nin orjinalinde olursa daha iyi olur. Saygılar..
Farklı koruyucular eklenecekse bile bu listede kalmalı. Hakan seni bi konuda daha tebrik etmek isterim. C7 ile 3kere heyecanlandım. 1.si ilk elime geçtiğinde, 2.si belle çıktığında, 3.sü ise senin yazılımın ta kendisi.
Takipteyiz.ilgin için teşekkürler kardeşim... bişeyler verebildiysem size ne mutlu bana. hiç olmazsa emeğime değiyor... sonuçta karşılıksız yapıyorum bu işi ben bişiler anlıyorsam neden bilmeyenler kullanmasın ki istediğimiz bir cfw olsun istiyorum... telefonumuzu tam kullanalımAçıkcası ekran koruyucumuz güzel. Garip fontu ile sıradışı bir görünüm katıyorFarklı koruyucular eklenecekse bile bu listede kalmalı. Hakan seni bi konuda daha tebrik etmek isterim. C7 ile 3kere heyecanlandım. 1.si ilk elime geçtiğinde, 2.si belle çıktığında, 3.sü ise senin yazılımın ta kendisi.
Takipteyiz.

farklı product code ye yükleyemezmiyiz bunu hakan hocam?
059H320 bendeki cihaz
tamm hallettm teşekkürler.hata veriyoda code filan yazyo ondandı rdiye tahmin ettim . üstten aşagı 5 satır yazı gelyo hani.
usb çıkar
batarya cıkar
batarya tak
usb tak
yapıp ok diyorum biraz sonra yine aynısını diyo . bişeyimi yanlıs yapıyorum acaba ?
teşekkür hakan sağol arkadaş cevap alsın istedim..![]()
yha ben yükledim rompatcheri sertifika hatası dıyorr ne yapıcam telefonda nokıa 701 belle feature pack 2
güncelleme ne zaman hocam
Sanırım konunun orta sayfalarında bir yerde hakan hocam anlatmıştı ayrıca önceki sürümlerinde doğrudan ilk mesajında vermişti yapılacakları. Core dosyasında bir düzenleme yapılıyordu. Bende o alfasayısal sorununu yaşayınca hakan hocanın anlatımı doğrultusunda core de gerekli düzenlemeyi yapıp sorunu çözmüştüm. Doğrudan düzeltilmiş core dosyası için link vermemde bi sakınca yoktur umarım. Eğer varsa hakan hocam bildirirsen silerim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzenlemeyi hakan hocanın core dosyası üzerinde yine onun anlatımıyla yaptım.

aksilik çıkmazsa ve yetiştirebilirsem tüm telefonlara 01.12 de düşünüyorum kardeşim
Şuan sistemi tekrar yükledim. Yeniden yazılım atmadan core dosyasını nasıl düzenleyebilirim![]()
tamam abi ellerine saglik simdiden