Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
slm hocam flash attıktan sonra herşey güzel ve stabil ama bende sosyal'i kullanınca twet yada facebook a girince bir anda uygulamayı kapatıyor kendiliğinden. silip bi daha oviden yükledim tekrar güncelledim ama yine kapanıyor ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekürler

a.selam. sosyal uygulamalarda hata var yazılımsal değildir... Ofw yi kur dene yine atıcaktır... Nokia nın düzeltmesi gerek

theruhix

Üye
Bunu yüklemedn önce yoktu girebiliyorduk yrnimi oluştu bu hata

nıcolahı

Üye
Kardeş ben bu sürümü ramazan bayramında kurmuştum telefona ancak fark ettiğim bir eksikliği bildirmek istiyorum güç tasarruf modu acıkken şarj bitip telefon kapandı diyelim tekrar telefonu actık ve güç tasarruf modu kapatılsın mesajını onayladık bu onaylama işlemi sözde kalıyor ve uygulamaya gecmiyor ekranda saat olmuyor ekran ışığı 5 saniye gibi sürede kapanıyo yani güç tasarruf modu devam ediyo ve kapatıp acmadan düzelmiyor bu soruna bi el atarsın makbule gecer. Saygılarımla

qollum

Üye
Sadece senin konularına baktımda çok iyi hazırlıyosun cidden eline sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sadece senin konularına baktımda çok iyi hazırlıyosun cidden eline sağlık
teşekkürler ilgin ve alakan için... güle güle kullan kardeş :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş ben bu sürümü ramazan bayramında kurmuştum telefona ancak fark ettiğim bir eksikliği bildirmek istiyorum güç tasarruf modu acıkken şarj bitip telefon kapandı diyelim tekrar telefonu actık ve güç tasarruf modu kapatılsın mesajını onayladık bu onaylama işlemi sözde kalıyor ve uygulamaya gecmiyor ekranda saat olmuyor ekran ışığı 5 saniye gibi sürede kapanıyo yani güç tasarruf modu devam ediyo ve kapatıp acmadan düzelmiyor bu soruna bi el atarsın makbule gecer. Saygılarımla
öyle bir hata yok ben genelde dışarıda olduğum için eve gelene kadar şarjım bitiyor ve güç tasarrufuna geçiyor eve gelip şarja takttığımda kapat diyince kapanıyor öyle bir hata ile karşılaşmadım ama güncellemede ilgilenirim şimdilik idare et şurda 1 hafta bi sıkışıklığım var ondan sonra rahatım yazılımlara başlıycam

ayefe09

ayefe09

Üye
yeni cfw ne zaman gelir hakan kardeş yanlış anlama sadece meraktan soruyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ayefe09

theruhix

Üye
Belle refreshteyken girebiliyordum ama .s

EmreSalman

Üye
ya bu cfw nin 603e göresi yokmu ya çok hoşuma gitti bu abimin c6-01 ne yükledim gayet güzel :)

EmreSalman

Üye
olrsa çok güzel olur vallahi (:

EmreSalman

Üye
tarih varmı peki olacağına dair :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tarih varmı peki olacağına dair :D
yetiştire bilirsem 1 aralık gibi cfwler çıkar... 1. nesillere güncelleme, 2. nesillere cfw ve 5800 & x6 a güncelleme çıkartıcam baya bi yoğun olucam anlıycan :)

EmreSalman

Üye
of çok iyi olacak yani hepsini 1 aralıktamı çıkaracaksn :)

EmreSalman

Üye
1 aralıkta çıkacak 603 için bu cfw yimi çıkaracaksn yoksa farklımı olacak ?

Üst Alt