Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

yepyeni_birben

Üye
kardeşim bugün şarjım bitti telefon kapandı şarja taktım birdaha da açılmadı açılış ekranı geliyor donuyor hiç bir tepki vermiyor telefon ne yapabilirm yardımcı olurmusun telefona tekrar flash atmayı denedim ama pc görmüyor bu seferde telefonu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bugün şarjım bitti telefon kapandı şarja taktım birdaha da açılmadı açılış ekranı geliyor donuyor hiç bir tepki vermiyor telefon ne yapabilirm yardımcı olurmusun telefona tekrar flash atmayı denedim ama pc görmüyor bu seferde telefonu

şarja tak bak şarj alıyomu alıyosa 5 dk dursun şarjda açmayı dene açılmıyosa dead yapmak lazım team viewer üzerinden hallederiZ kardeşim

COJR3

COJR3

Üye
Kurduğumdan bu yana sorunsuz kullanıyorum. 1 2 hafta oldu sanırım. Hergün sayfayı ziyaret edip yeni güncellemeler, tespit edilen ve/veya çözülen bug'lar var mı diye kontrol ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.

Sanırım widget ekleme konusunda biraz sorun yaşıyoruz. Şahsen bende ekleyemedim. Sıradaki güncellemeye üyelerin ve takipçilerin özellikle kurmak istedikleri widgetları gömseniz daha güzel olacaktır. Şahsen ben,küçük dijital saat ile FM verici widget'ını bu yazılımda görmek isterdim. Tekrar teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kurduğumdan bu yana sorunsuz kullanıyorum. 1 2 hafta oldu sanırım. Hergün sayfayı ziyaret edip yeni güncellemeler, tespit edilen ve/veya çözülen bug'lar var mı diye kontrol ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.

Sanırım widget ekleme konusunda biraz sorun yaşıyoruz. Şahsen bende ekleyemedim. Sıradaki güncellemeye üyelerin ve takipçilerin özellikle kurmak istedikleri widgetları gömseniz daha güzel olacaktır. Şahsen ben,küçük dijital saat ile FM verici widget'ını bu yazılımda görmek isterdim. Tekrar teşekkürler
ilgin, önerin ve yorumun için teşekkürler... zaten isteyen çok bu gidişle orijinal tüm widgetlerin hepsini eklicem galiba :) ama güncelleme ne zaman çıkar şuan belirsiz pek değişiklik olmadığı için düşünmüyorum bakalım zamanla ne olur

• Beğen
Tepkiler: COJR3 ve MertcaN9
emreli01

emreli01

Üye

ilgin, önerin ve yorumun için teşekkürler... zaten isteyen çok bu gidişle orijinal tüm widgetlerin hepsini eklicem galiba :) ama güncelleme ne zaman çıkar şuan belirsiz pek değişiklik olmadığı için düşünmüyorum bakalım zamanla ne olur

aynen aslında widgetlerin sisini paylaşsan bilmeyen kullanıcılar için isteyen istedigi widgeti ekler ben artık çözdüm işi sis hali forumda da mevcut zaten bir ikisi haric diger tüm widgetlerin sis halini yükledikten sonra görünümünüde değiştirebiliyrsn zaten o yuzden konunun basına eklsen isteyen yüklesin die daha yardımcı olmuş olursun bilmeyenler içn.. herşey ekleyip kaldırabiliyorum ama sadece bu navigasion sür sorununu flashsız halledemeddim tekrar flash atmak istemiyrm artık böyle kalacak sanırım ..

MertcaN9

MertcaN9

Üye

yeni bir görsel şölen yaparsın ustam yeni tema filan :D

ANIL

ANIL

Admin
C7 için güzel bir çalışma teşekkürler konu üst :oke:

COJR3

COJR3

Üye
Ovi maps'a ait olan 'hava durumu' uygulamasını göremedim; bu sadece bende mi yok? sizlerde var mı arkadaşlar?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
C7 için güzel bir çalışma teşekkürler konu üst :oke:

teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Ovi maps'a ait olan 'hava durumu' uygulamasını göremedim; bu sadece bende mi yok? sizlerde var mı arkadaşlar?

kaldırdım. Orjinal udayı kullan tüm uygulamalar gelir

- - - Eklendi - - -

yeni bir görsel şölen yaparsın ustam yeni tema filan :D

eskisin biraz daha yeni kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

aynen aslında widgetlerin sisini paylaşsan bilmeyen kullanıcılar için isteyen istedigi widgeti ekler ben artık çözdüm işi sis hali forumda da mevcut zaten bir ikisi haric diger tüm widgetlerin sis halini yükledikten sonra görünümünüde değiştirebiliyrsn zaten o yuzden konunun basına eklsen isteyen yüklesin die daha yardımcı olmuş olursun bilmeyenler içn.. herşey ekleyip kaldırabiliyorum ama sadece bu navigasion sür sorununu flashsız halledemeddim tekrar flash atmak istemiyrm artık böyle kalacak sanırım ..

benimde pek bilgim olmadığı için elle eklemeyle o yüzden bilgi veremiyorum. Hep gömüpte kullanıyorum daha sağlıklı bakalım zamanla ne olur

• Beğen
Tepkiler: COJR3
deepsezzz

deepsezzz

Üye
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Merhabalar uzun süredir telefonumla ilgilenemedim, resimdede görüldüğü gibi telefonumda bayağı eski bir cfw yüklü , bu paylaştığınız evols-fp2 yi bendeki yüklü olan eski cfw nin üstüne direk flash atabilirmiyim ? bir sorun olurmu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
[/URL] Uploaded with [/IMG]

Merhabalar uzun süredir telefonumla ilgilenemedim, resimdede görüldüğü gibi telefonumda bayağı eski bir cfw yüklü , bu paylaştığınız evols-fp2 yi bendeki yüklü olan eski cfw nin üstüne direk flash atabilirmiyim ? bir sorun olurmu ?

ewet flaşlaya bilirsin sorun çıkmaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
koray777

koray777

Üye
c7 belle refreshte çalıştığı sabit olan bu modları tek tek nerde bulabilirim acaba? Bi arkadaş refresh uyumlu modlar diye paylaşmış ama kinetik kaydırma gibi bazı modları çalıştıramadım. Cfw yapan arkadaşlardan mod paylaşımı da bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

wontettt

Üye
İlk önce çalışmanız ve emeğiniz için teşekkür ederim.Bu benim ilk modifikasyonumdu ve renkler olsun hız olsun görünüş olsun tema ve efektler gerçekten çok hoşuma gitti ve yükledim :) Şu anda tam olarak bitmediğini biliyorum fakat bir kaç tane ufak tefek hatası var ;
birincisi şarj kısmının yanındaki wifi simgesi sürekli olarak orada kalıyor
ikincisi rehberi hafıza kartından kopyaladığımda içinde iki numara bulunan kartvizitleri tek tek rehbere kaydediyor
üçüncüsü tam anlayamadım ama sanırım statik kaydırmadan dolayı bazen web kilitleniyor ve telefonu kitliyor .
Dediğim gibi bu benim ilk modifikasyonumdu yani bu problemler benden kaynaklımı tam olarak bilmiyorum :)
Eğer değilse beta sürümde bu hataları hallede bilirsen gerçekten güzel olur :) Tekrar ellerine sağlık :)

Üst Alt