haqanguven
Üye
menüdeki simgelerin yazılarını kaldırma modunu verirmsn ustam
o yok bende kardeşim
menüdeki simgelerin yazılarını kaldırma modunu verirmsn ustam
nerden bulablrm acaba
kardeşim bugün şarjım bitti telefon kapandı şarja taktım birdaha da açılmadı açılış ekranı geliyor donuyor hiç bir tepki vermiyor telefon ne yapabilirm yardımcı olurmusun telefona tekrar flash atmayı denedim ama pc görmüyor bu seferde telefonu
bi konuda rastlamıştım ama nerde bilmiyom siteye göz at bulursun
ne diye geçer acaba
ilgin, önerin ve yorumun için teşekkürler... zaten isteyen çok bu gidişle orijinal tüm widgetlerin hepsini eklicem galibaKurduğumdan bu yana sorunsuz kullanıyorum. 1 2 hafta oldu sanırım. Hergün sayfayı ziyaret edip yeni güncellemeler, tespit edilen ve/veya çözülen bug'lar var mı diye kontrol ediyorum. Elinize emeğinize sağlık.
Sanırım widget ekleme konusunda biraz sorun yaşıyoruz. Şahsen bende ekleyemedim. Sıradaki güncellemeye üyelerin ve takipçilerin özellikle kurmak istedikleri widgetları gömseniz daha güzel olacaktır. Şahsen ben,küçük dijital saat ile FM verici widget'ını bu yazılımda görmek isterdim. Tekrar teşekkürler
ama güncelleme ne zaman çıkar şuan belirsiz pek değişiklik olmadığı için düşünmüyorum bakalım zamanla ne olur
ilgin, önerin ve yorumun için teşekkürler... zaten isteyen çok bu gidişle orijinal tüm widgetlerin hepsini eklicem galibaama güncelleme ne zaman çıkar şuan belirsiz pek değişiklik olmadığı için düşünmüyorum bakalım zamanla ne olur
ilgin, önerin ve yorumun için teşekkürler... zaten isteyen çok bu gidişle orijinal tüm widgetlerin hepsini eklicem galibaama güncelleme ne zaman çıkar şuan belirsiz pek değişiklik olmadığı için düşünmüyorum bakalım zamanla ne olur
C7 için güzel bir çalışma teşekkürler konu üst![]()

Ovi maps'a ait olan 'hava durumu' uygulamasını göremedim; bu sadece bende mi yok? sizlerde var mı arkadaşlar?
yeni bir görsel şölen yaparsın ustam yeni tema filan![]()

aynen aslında widgetlerin sisini paylaşsan bilmeyen kullanıcılar için isteyen istedigi widgeti ekler ben artık çözdüm işi sis hali forumda da mevcut zaten bir ikisi haric diger tüm widgetlerin sis halini yükledikten sonra görünümünüde değiştirebiliyrsn zaten o yuzden konunun basına eklsen isteyen yüklesin die daha yardımcı olmuş olursun bilmeyenler içn.. herşey ekleyip kaldırabiliyorum ama sadece bu navigasion sür sorununu flashsız halledemeddim tekrar flash atmak istemiyrm artık böyle kalacak sanırım ..
[/URL] Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/IMG]
Merhabalar uzun süredir telefonumla ilgilenemedim, resimdede görüldüğü gibi telefonumda bayağı eski bir cfw yüklü , bu paylaştığınız evols-fp2 yi bendeki yüklü olan eski cfw nin üstüne direk flash atabilirmiyim ? bir sorun olurmu ?
ewet flaşlaya bilirsin sorun çıkmaz
flashladım hakan bey , ayrıca çok da güzel olmuş cfw elinize kolunuza sağlık. paylaşım için teşekkürler..

Şu anda tam olarak bitmediğini biliyorum fakat bir kaç tane ufak tefek hatası var ;
Tekrar ellerine sağlık